pondělí, října 22, 2001

Jak to s nami vypada? Herr Koube hleda pozitiva.


Takže, jestli dobře počítám sedmá a poslední prohra v první části soutěže. Pěkná sérka. Volejbal už nějakej ten pátek hraji, ale takhle na psychiku to ještě nikdy nebylo. Mám takový dojem, že se u nás projevilo na plný gule pořekadlo “první vyhrání z kapsy vyhání”. V našem případě se však jednalo pouze o jeden set.

Pokoušel jsem se najít pár světlých okamžiků, které by stálo za to zmínit, ale bohužel ve volejbalové oblasti jsem nenašel žádný a tak vyberu pár zážitků z dění okolo. Vše začalo celkem nevinně - a to tím vyhraným setem v Příbrami. Máme štěstí, že zrovna okamžiky z tohoto setu se líbily i České televizi a tak jsme byli chvilku slavný. Tyto okamžiky jsme si již plně vychutnávali nad kalíšky tequil, zelenejch, fernetů, pomerančů a mozků, jejichž základem byl tatar v hospodě “Na křižovatce”. Pro všechny, včetně mě, patřil večer k jedním z nejpovedenějším a to i přesto, že si z něho prostřední část nepamatuji. Kdybych měl poskládat nejzásadnější střípky večera, ať už si je pamatuji nebo mi byly vyprávěny, tak by to byly asi tyto:
  1. Tatar
  2. První runda panáků
  3. Zabili, zabili, chlapa z Koločavy……
  4. Na stadioně tisíce pičí…….
  5. Druhá runda panáků
  6. Zabili, zabili, chlapa z Koločavy……
  7. Na stadioně tisíce pičí…….
  8. Číňani na komunisty jdou…….
  9. Desátá runda panáků
  10. Příchod Melouna
  11. Třetí prkénko
  12. Nahé těla ostatních hráčů tančících po stolech a strach o tričko své
  13. Nevim
  14. Prej byl Harley…
  15. Nevim
  16. Diskotéka Meloun
  17. Konec diskotéky
  18. Zabili, zabili, chlapa z Koločavy……
  19. Na stadioně tisíce pičí…….
  20. Číňani na komunisty jdou…….
  21. Nevim
No a potom už jenom samá negativa a negativa. Druhá prda, třetí prda, záchvěv a zase prda. Ještě štěstí, že alespoň ten televizní mač se nám celkem povedl. Upřímně obdivuji diváky a chci jim zároveň tímto poděkovat, že se i přes tu naši bídu na nás v tak hojném počtu chodí dívat. Mám sice trochu podezření, že se spíše chodí dívat na soupeře, ale dokud fandí nám, tak je mi to jedno.
Na tomto místě bych rád zmínil přece jenom jeden úspěch, Nevím, jak je to možné, ale naše hra zaujala jednu naší fanynku, Janču, která nám velmi pěkně a povzbudivě napsala do konference. Proto, kdyby náhodou chtěl ještě někdo naši společnou fotku (může být i jednotlivec) i s podpisy, nebojte se nás kontaktovat. Budeme velmi rádi viset na vašich zdech záchodů jako odstrašující příklad.
Rád bych také tímto oslovil část naší nejbližší veřejnosti a to patnery popř. partnerky našich hráčů. Prosim Vás, když se řekne dodržovat životosprávu, tak dodržovat. A to jak v jednom, tak v druhém případě. Prohřešky stojí až několik set korun a za to byste si mohli koupit až čtvrt nějakého hezkého svetříku. Vždy se alespoň jeden hříšník našel (a když tak nad tím přemýšlím, tak jsem se vlastně neptal trenérů) a tak se prosím zamyslete, zda je opravdu nutné, abyste nám to ještě ztěžovali. Jen pro pořádek, pro druhou část extraligy je vyhlášeno pravidlo, jehož klíčovým slovem je ANO, ale jen jednou a to večer před zápasem. V případě chybějícího partnera popř. partnerky je nutno naplnit slogan “udělej si sám”. Pokud partner popř. partnerka existuje, ale je nefunkční, doporučuji “dýmku míru”.
Nyní bych měl říci něci optimistického na závěr. Popravdě, mě nic nenapadá, a tak si něco vymyslim:
Jednou to určitě vyjde.
PS: Nebylo by špatný stihnout to v letošní sezóně…

Žádné komentáře:

Okomentovat