středa, března 27, 2002

Hola rit aneb Uz se na vas fakt trochu zlobim.


Klani s Dobi bude asi nejen boj, ale i kulturni zazitek. Weed Crusher production presents: Hola rit aneb Uz se na vas fakt trochu zlobim.



Tak nám bohužel Zlín ukázal, kde si máme hledat soupeře. Škoda, ale všechno zlé je pro něco dobré. Alespoň i diváci v Hostivaři uvidí
pražskou premiéru zbrusu nového dramatu "Holá řiť aneb Už se na vás fakt trochu zlobím".

Světovou premiéru viděly Benátky a podle kritiky Mirky Spáčilové na webu www.volejbal.cz ("Po vystrčení holé zadnice směrem na diváky obdržel nejlepší dobříchovický hráč Čermák žlutou kartu a trestný bod"). V kuloárech dodala : "Že do Dobřichovic jezdil Karel Gott, to je známo, ale že tam jezdil pro inspiraci, to je pro mě novinka."  Doporučení pro diváky : Přijďte včas, nikdo neví, kdy se laskavá němá tvář ukáže. Údajně se do Hostivaře chystá i Soňa Polonyová nebo aspoň Germína, takže se třeba remaku dočkáme někdy na televizi NOVA. JOJ to bude prdel ! Jinak se čeká zápas s Dobřichovicemi jako vždycky - krev v očích a slzy. Komu potečou, to se ukáže. Oba mančafty prošly svými soutěžemi jako nůž máslem - bez výrazných výkyvů, se standardním výkonem a držely si od soupeřů patřičný odstup - bude to tedy asi vyrovnané utkání.

A tak neváhejte a přijďte se podívat na hit letošní sezóny :

němohru o jednom (krátkém) dějství

Holá řiť aneb Už se na vás fakt trochu zlobím

hrají : Jarda Čermák alias Lopuch
režie : dtto
napsal : dtto
v dalších rolích : rozhodčí, diváci, hasič, ...
kostýmy : nejsou
kdy : 12.4.2002, 19:00 h

Žádné komentáře:

Okomentovat