pátek, října 19, 2012

MFF Praha - Hradec Králové 3:1 (25,17,-19,20)


Dnes je známo, že vytváření skupin a kategorizace patří mezi nejzákladnější (nejprimitivnější) psychologické procesy. Myšlení je proces zařazování nových situací do již existujících přihrádek ve vaší mysli. Každou novou situaci se mozek snaží nejdříve zařadit do přihrádky a vznik nových kategorií je podstatně složitější. Navíc přitom platí, že každá situace může být zařazena jen do jedné přihrádky. Vaše mysl automaticky nezvažuje další alternativy, protože mozek netoleruje dvojznačnost.

Petořžse tnteo txet nobeuhasje žnádá zámná svola, doákžete ho bez víštěch pmrélboů psíčeřt. Je to dnáo tím, že kždaé svolo má v mzoku své vlstaní mtsío. Slvoa, kretá čette, mzeok nkesáldá z jteondvilých pmíesn, jkao v dboě, kdy jtse se uliči čsít, ale ktegaroijuze je polde ckeolcvé pbodoy, ve kerté je ndjeůleětižšjí pnrví a psolndeí pmísneo.

Po nácornýčh regaíčreennch akicvitáth, požrtoe 15 steů za tři zapsáy je poánřdé zežítaní, jmse se oěpt sleši v stobou opneolde v zedaacčse. Tektánrot jen v 8mi leidch. Prhůce se satarl o vycíázejhcí hoveojoku lendgeu, Málniač žinel barrta a Kboue deřl na zahácdre a ntieshl píiřjt vačs. Stndaa roadzl tčrika slancývh hčráů, aby trkoša voaéjbllovheo umu přleša i na nás a my polarčoavki v dřobe roejtzé seónzě. Daíšlm sořupeem blya melindáě svalná Sáivla Heardc Krvláoé, ketýrm byl vnávěon docknoe čelánk na www.idnes.cz. V lkňsoé sónezě to byl náš neěčasjšjtí prtniíovk, ašavk lnteí přrívapa zmliněa jijech kdár k nepozánní. S acimembi na paly-off a bez zarněénho ulierzávna se supoeř zaačl siděovmtě rozcvaoivčt.

Nostaipluo to, co molho hárt a chdoit, na sčemi Kbuoe a Pkáry, nárha blya v rieži Rholkía, bolk obrtsaal Kdáa s asusíijcítm Zednáenm, a na pizoci uniezvárla bluidol Klicuh. Pnvrí set to blya přeoahnvatá o kžadý bod, cílhvi jmse vdlei my, pak zas oni. Rodzíl ve srkóe nyebl věští než tři. Hlrái všinhci, tdea až na Klukíša, ktreý byl v lsee na mnálaich, za znkímu sjotí až jheo pvrní sželnoý míč z dosokku za svatu 24:24 (vebůc nepáhcu porč to ke mě za thoo satvu přileělto). Pnvrí set v kildu pohaídll Kuboe a vyráhli jmse s levodým kdliem 27:25.

V déurhm steu, po nezvraýné hře zleavel seivserm Pkráy k trháku, kertý se podřailo uderžt do knoce. 25:17 a pooodhvé veendí 2:0 na stey jkao už někiroklát lteos. V odahreném steu si vhicšni drleži své vosyko nasnaveté lkaťy z phrnvío steu, včentě Kluíkša, kméretu se zčaal psmoívat dnokoce i speuoř, poržote to oravdpu chlmevíi vyplaado, že Kšluíek je na vínedvokém tunrjai spjeýnom s orietnnčaím beěhm.

Třteí set jmse nečazali znrova népelje, pár cbyečhk na piřjmu, Keuhobo shana hárt kdažý úedr a sližot vše sám, Koucihlvo houabření, a satv byl 0:4. Mšení nezopnroost na orbaně obéváhano harekhédco boebrma Makutšy nás v pcůle steu sláta šnaci poskuit se zvártit set v náš posrpěch ... při dérhum tihcnkceém tmaju, jmse již vděěli, že telhne set ootičt bdue nad nšae slíy. 19:25.

Za čttrvý set bych podkěoval Keubomu, pržtooe jheo srevis kečonně vyargdoval za cleý ptáek a stoobu, a pdaořlio se mu dát šrůňu. Dlerži jmse hrdaecké vollsbieajty pod seobu o 4 msíty 6 mčíů, a v kildu jmse si dorkáčeli do kocne steu (25:20) a pro hirctkiosy pnrví tří boodvé vítěvtszí v 1. lzie, dkíy ikaslétmu bodnoáví.

Kulich

2 komentáře:

  1. Kulichu, sakra nauč se stříhat!

    OdpovědětVymazat
  2. neboj strizbu o treti letosni dvojaktualitu jsem ve finale neprohral. Ale zatim jsem 100% ve finalovych bojich.

    Kulich

    OdpovědětVymazat