pátek, října 19, 2012

MFF Praha - Brno B 3:2 (-16,14,-23,17,9)


Kterak gómáci ze Švédska šeredně zfachčili plotnu z Brynclu

Zoncna dorumplovala, začla bét kaltna a imrvére cedilo celé pátek. Po autobánu se přivalila k Švéďákům kolem Vyšce levingstónem přes Slintáč sajtna od Brynclu, žádné staré pedál jen betélní hofírci s harisonama, kterém bačoval Alš Brólíků. Ani se nešmrncli Práglem, páč v 19:00 byl start a museli mastit na špil proti Švéďákům s Veksonskýma lonťákama z celéch Cajzlů, co dal kupy Staňa Stehno.
Staňa hodil holpecovó myslivnu v scuksálu jak vyklepnót jungšály, bez ánunku ani šajn, až Žanek Bílů dal cunt, kde házet šmíra a co budou valit za fligny. Pila hodil čuz na raky a už nás valil aus s hemzama:" Bez peřiny, házejte majzla na čumpelíky nebudou se s tím córat, žádná malina a nebuďte štond hodit na to kakáč!"

Špil začla mastit goldnová skvadra - na prdě gómes Kouba a betélná fasáda Zbyňa Parkánů, na bloku solvina Lubin Kadavý s podvyživágo Žankem Kalinů, na pinkátku novodur otík počmárané Riška Průchů a na buhlaru byl dacan Žanek Bílů, občas si vyvětral kostru Luk Vacků za blokaře, aby nám zachránil dřepu ňákou čapló cundó. Rubali s tím betélně vo tom jsme ani nedéchali ale na startu feróvó stopku jsme vystavili juhanům blokem. Těm jeblo na servisu a naša plotna házela špizuňk na kemy s jakou klikou ti rybízci přibruslili. Bylo to na levačku a eklovalo se to, ale sajtna od Špilasu nám v chechtu dala na budku 16:25.

Mázli jsme řepy do holpu, že jsme eště neklékli a vygómali jak zdělat ty hofírky ze sicny ve funglovém setu. Nastartovali sme festovním sevisem a voražená fasáda z Pilszu lupala jedno eso za druhým. Ani jungvirt Balda neměl šajn kudyma to lískat zkrz Lubina vazbiče. Aj Žanek Bílů vosolil cundu vo fusbodnu, ale reva namarkoval i to že haluzou poňahňal šačmen a fóknul haklcundu. A jungšaly stépovali jak osada havranů a čihali ende setu. 25:14 To jsme zas byli Džekini my.

Staňa čul že to eště nebude čurina s prótkama a fest nas hecoval at hazime majzla. A byla od něj rovná válka. Třetí set to byla rychta jak řemeň. Bod sem bod tam. Furt Rovina. Lubin solvina to mydlil i žingla Kalinů se vycajchnoval. Žanek Bílů špíloval levandulu a fajrunt kiks za stavu 21:22 byla stopka pro gómaky. 23:25 a bugr radovance Bryncláků házeli domovicu.

Smečařský kingoš zavelel, špílovat budem dál a hodil do placu:“ Hrrr na ně.“ Staňa vyčachroval novodur otíka na pinkátku za kalóska Rohlíka, co se furt jen kření ale herdu má o tem žádna ale i gramlavý kolky. Zbyňa to mazal řachama, rosňák Luk si medil jak plotňaci po něm nemózujou a jak na tuti všechno má. Blokem jsme nabuzeném borců vystavili sajdkáry ať včil nekvaltujou. Ale negómali co po nich chceme, tak jsme kafabři hodili mávačku a hurá další rukavica špíl. 25:17

Nechtěli jsme hamznót vedle a tak Staňa nic nečachroval aby nechal ve štychu juhany od špilasu. Od startu to byly mraky bodu pro nás, utlemovali jsme i za stavu 14:9 kdy jsme gomali jak vodbubnovat špíl, Luk Vacků pípnul gómesovi Koubů:“ mazni cundu z búra galerku a jdeme na jedničku!“ a ten na to:“Neval mi tu žgryndy do karfiólu, herda a ende.“ Šmytec setu 15:9 a dva body jsou v práglu.
A potem už jen vím že se ta naša partia scúkla v Neklidu začechrovat bahno, remcat o všem možném a zhulákat se. Však několikrát se ozvalo:“Aj, jak jsme ty hofírky šeredně vybóchali 3:2, ti čuměli!“

Kulich


Žádné komentáře:

Okomentovat