středa, listopadu 13, 2019

První zájezd na Moravu


V nové sezóně na nás hned v prvním zápase čekaly týmy z Bučovic a Starého Města. Kvůli naší velké marodce a Óňovo svatbě jsme byli rádi, že jsme postavili alespoň šestku, ale bohužel s absencí našich hlavních útočníků bratrů Mikulenků. Nebudu zatím nic prozrazovat, ale v záloze byla ideální náhrada. 

Na první zápas v Bučovicích vyrážíme kolem druhé hodiny, Dejvovo posádka si mohla dovolit lehčí zpoždění. V šatně jsme se sešli hodinu před zápasem, více času kvůli Bórovo stručné poradě: “Hoši,  neznám je.“ nebylo potřeba. Jak rychle jsme však do Bučovic přijeli, tak rychle zase po třísetové porážce odjíždíme. Hala domácích ala „ kůlnička na dříví“ nám dělala velké potíže na přihrávce a obraně v poli. Domácí byli celý zápas lepším týmem a my byli rádi, že jsme přelezli patnáctibodovou hranici.

Na zápas jsme velmi rychle zapomněli ve slavkovské restauraci a byli jsme odhodlaní stejnou kládu, kterou si odvážíme z Bučovic, předat Starému Městu. 

Bohužel to opět nevyšlo podle představ. Po prvních dvou setech, které prohráváme jasně 25:16 a 25:15, přišla změna v sestavě. Na smeč místo Štufiho nastupuje tajná zbraň Mahaj a místo Vánise Fiky. Konečně jsme byli domácím rovnocenným soupeřem a hra se začínala podobat volejbalu, alespoň z naší strany. Stav byl vyrovnaný až do koncovky, ale bohužel dal Fiky za stavu 26:25 pro domácí důvěru do té doby stoprocentnímu Mahajovi, který jakožto správný koncový hráč ukončil zápas brutální rourou do zdi. Prohráváme opět 3:0 a kládu tak odvážíme i ze Starého Města. Snad to vyjde proti Hradci. 
Mahaj

Žádné komentáře:

Okomentovat