středa, listopadu 13, 2019

ČZU a Benátky nad Jizerou


Po dvoutýdenní pauze jsem si řekl: „dlouho jsem nic nepsal, docela mi to chybí,“ tak jsem si zase udělal radost a píši tenhle report ze zápasů.


MFF – ČZU 3:1 (25:19,22:25,25:23,25:22)


Po příchodu do haly jsme viděli mnoho známých tváří v sestavě protihráče. Na rozblokování jsme poznali i jednoho protihráče, který se choval, jak kdyby byl nejlepší hráč světa. No ale to se na naší domácí půdě nedělá, proto to byl od té doby náš favorit a spíš bych i řekl Kulichův. Prví set probíhal pod naší kontrolou. Když se něco nezadařilo, hned jsme si pomohli. I jejich univerzál se nám dařil držet, právě on byl důležitým bodem naší porady. A když se nic nedařilo, tak naštěstí jsme u soupeře měli našeho favorita, který pomáhal spíš nám než svému týmu. Bohužel druhý set už ukořistili soupeři svým dravým servisem. K třetímu a čtvrtému setu asi nemám co dodat -- byla to tahanice kterou jsme nakonec urvali.


MFF – Benátky nad Jizerou 1:3 (16:25,25:20,20:25,23:25)


K sobotnímu zápasu nás čekal vedoucí první ligy, takže jsme mohli jenom překvapit --bohužel ani to se nestalo soupeř nás držel hlavně na bloku, jejich výšková převaha byla jasná. První set jsme do úvodu nevstoupili dobře -- spousta chyb na servisu a nepřesné nahrávky. Druhý set se nám však začalo trošku víc dařit a soupeř byl zaskočen naší dravostí, proto jsme ten set obrátili v náš prospěch. Další set však soupeř zbystřil a hrál svojí hru jak chtěl. Bohužel čtvrtý set jsme bojovali, jak jsme mohli, stav byl vyrovnaný, avšak koncovky nám bohužel nejdou, tak jsme i tam podlehli.
Doufám, že se nám dvojkolo proti Lvům povede a budeme mít další body do naší sbírky.
věřím, že příští týden bude mít někdo jiný chuť napsat report ze zápasu.
Fiky

Žádné komentáře:

Okomentovat