středa, listopadu 13, 2019

Ege a Dobimat


EGE České Budějovice x MFF Praha


Po polovičním úspěchu na moravském výjezdu jsme doufali, že i tento víkend urveme nějaké důležité body z venkovních palubovek. V pátek jsme vyrazili do Budějovic a doufali, že tam rychle vyhrajeme a vrátíme se brzy zpět do Prahy. No do Prahy jsme opravdu zpátky vyrazili zanedlouho, nicméně s brutální kládou od domácích Budějic. K zápasu se toho nedá moc říct, vzhledem k tomu že trval tak třetinový čas co cesta do Budějic a to jsme to Dejvovou novou formulí pálili po Jihočeském kraji, co se dalo, takže jsme byli v hale soupeře za méně než dvě a půl hodiny. Bystří již jistě pochopili, že jsme nehráli pomalu ani hodinu. V zápase se nám nic nedařilo. Domácí, hlavně Lopata, nás hodně zatlačili servisem, a když už jsme to nějak přihráli, tak jsme si to nezpravili na náhře a tak dále v celém procesu hry. Navíc si v posledním setu Čuda udělal bolístku na kotníku, takže ani nedohrál zápas a druhý den v Dobi byl na lavičce diváků. Jediné pozitivum bylo, že jsme stihli vlak do Prahy a tam na zapití žalu skoupili všechna piva, co tam místní vozíček s občerstvením nabízel. 

Dobřichovice X MFF Praha


Druhý den jsme nadšeně očekávali letité derby pražských Matiků s Dobřichovicemi. Čuda strávil půlku dne v nemocnici, aby se dozvěděl, že s kotníkem vlastně skoro nic nemá. Sluníčko svítilo, bylo teplo, zkrátka ideální den vysekat Dobřichovice. Navíc jsme s Dobi minulý rok neprohráli žádný z pěti zápasů, takže sázkařskou terminologií jsme měli kurz na výhru minimálně 1,6. Asi štěstí, že na nás tentokrát žádné sázkovky kurz nevypsaly. První set jsme i bez Čudy začali nadšeně a bojovně a povedlo se nám Dobi zaskočit, čímž jsme zaslouženě získali první set. Bohužel pak Dobi přidali na obrátkách a další tři sety jsme prohráli. Nebyl to takovej masakr jako v Budějovicích, celkem jsme bojovali, ale jako ve všech zápasech nás hrozně sráží enormní množství nevynucených chyb, které lze přičíst na vrub velmi nízkému věkovému profilu našeho hráčského portfolia. 


Všichni jsme věděli před sezónou, že bez Parkyho a Óni to bude letos těžké, takové dva stabilní bezrizikové dluhopisy, navíc jsme zatím doma hráli jen dva zápasy, takže je důležité teď doma zamakat a ukázat, že naše poměrně rizikové hráčské porfolio nadějných startupů a pár starších kousků s nestabilním performingem bude na konci období celkově výkonné až nadprůměrně výkonné a že se nebudeme muset zachraňovat v baráži. 



Zdar a sílu 

Od Dobřichovic nový kapitán Kubíno.

Žádné komentáře:

Okomentovat