středa, listopadu 13, 2019

První domácí



Po potupných třech stříhání v počtu 12 lidí píšu svoji první aktualitu, která se odehrává v naší domácí hale proti týmům Hradec Králové a Liberec B.

Sraz byl v šest v hale na poradu, kde jsme se sešli v hojném počtu. Dorazili si s námi zahrát i kluci z extraligy: Mahaj, Vláďa Mikulenka a brácha Jirka Mikulenka. K našemu překvapení byl tým Hradce sestaven i z hráčů bývalého Nymburka. Základní sestava byla jasná. Vánis, Kulich, Jirka, Vláďa, Čuda, Štufi  a Mahaj na liberu. První set se nám nedařil servis, ovšem když se podařil, tak naši blokaři byli nekompromisní. Soupeři se na nás přesto pořad drželi o jeden bod. Kvůli nepříznivému stavu se vystřídal Kubošík za Štufiho. V napínavé koncovce se nám podařilo set ukořistit. V druhém a třetím setu už jsme ale hráli svojí hru, kde se servis i signály dařily a oba sety jsme poměrně v klidu s 15 a 21 body vyhráli.

Druhý den byla nálada veselá. Tři body v kapse a doufali jsme, že další tři budou. Základ byl oproti pátku pozměněný. Jelikož kluci z extraligy nemohli, tak Jirku nahradil Soby, Vláďu nahradil Skříťa a Mahaje nahradil Tomíno, jinak byl základ stejný. Bohužel po celý zápas se nám nedařilo sejít s nahrávači, jak s Vanisem tak se mnou. V prvních dvou setech jsme bohužel ani nedali nějaký nepříjemný servis, který by jim uškodil. Třetí set trenér poslal Kulicha na Univerzála, Štufiho místo Kubošíka a mne místo Vánise. Řekl bych, že to bylo hodně servisem který jsme začali dávat a nebyl zadarmo. Ale i dva bijci od nás chytli nečekanou formu, myslím tím Štufiho a Kulicha, kteří složili skoro všechno, co jsem jim poslal.
Třetí set se nám podařilo vyhrát, ale čtvrtý jsme v koncovce za stavu 24:26 prohráli.

Příští pátek a sobotu jdeme znova na věc a získáme už těch vysněných 6 bodů…

Fiky 



Žádné komentáře:

Okomentovat