středa, listopadu 13, 2019

MFF - Odolená voda


Zápas 30.10.2019 MFF - Odolená voda


Před zápasem

Ve středu 30. října jsme v našem chrámu klidu přivítali extraligovou Odolenou vodu v rámci druhého kola Českého poháru. Hlavní premisa zápasu byla snížit počet nevynucených chyb a dát prostor i těm hráčům, co se na palubovku v sezoně ještě mockrát nepodívali.
Atmosféra před zápasem byla přátelská, jen z Mahaje si utahovaly oba týmy. K tomu se ještě přidalo, že Mahaj si zapomněl nákolenky a bez nich se cítí jako nahý. Proto všechny před zápasem obcházel, jestli někdo nemá dvoje, nebo zda mu někdo nepůjčí ty svoje.

Zápas

První set

Do prvního setu nastoupili Čuda s Pildou na smeči, Kulich a Skříťa na bloku, Sobi na účku a Vánis na náhře a nakonec Mahaj na liberu. I přes základní premisu jsme kazili spoustu servisů a dělali zbytečné chyby. Soupeř také chyboval, ale celý set měl ve své režii. První set jsme prohráli 25:15.

Druhý set

Druhý set nebyl o moc jiný než ten první. Odolka hrála svoji hru a i přes jejich chyby na servisu nás stále držela pod sebou. Útok z výšky 360 cm hraný přes blokaře se nám těžko bránil. Druhý set jsme prohráli 25:13.

Třetí set

Do třetího setu jsme nastoupili s novým elánem a drželi se soupeře zuby nehty, ale v půlce setu nás soupeř začal válcovat a přehrával nás ve všech herních činnostech. Zkusili jsme různá střídání, ale žádný velký úspěch nepřišel, a tak poslední set skončil 25:17 ve prospěch soupeře.

Po zápase

Po zápase přišla rychlá porada, na které jsme zhodnotili naše výkony v aktuální sezoně. Hledali jsme způsoby, jak naši hru zlepšit, a tím vylepšit naší bilanci. Další zápas je naplánován až na 8.11., kdy se utkáme doma s ČZU. Uvidíme, jestli nové poznatky přinesou své ovoce a nastolíme nový řád a domácí neporazitelnost.

Děkuji za Váš čas,
Skřítek

Žádné komentáře:

Okomentovat