středa, dubna 13, 2022

Poslední zápas sezóny na venkovní palubovce České Lípy

V sobotu 9. dubna jsme se vydali v hvězdné sestavě 7 hráčů (Fiky, Paša, Ondra, Mezi, Skříťa, Zelí a Tomíno + trenér) na venkovní zápas do České Lípy. 

 

Do prvního setu jsme vstoupili s nasazením a nadšením, které doprovázely kvalitní činnosti v poli, na příjmu i útoku. Soupeř se k tomu dopouštěl vícero chyb na servisu než naše skvadra, a tak jsme první set zvítězili 25-23. Druhý set jsme přitáhli otěže a nekompromisně zakončili set 25:16. Po tomto výkonu jsme baráž pro Lípu již zajistili a jelikož nikdo z účastněných krom Tomíka nikam nepospíchal, “rozhodli jsme se” si poslední zápas sezóny užít v co největším setovém rozsahu.

Další dva sety tedy připadly soupeři se stavy 16:25 a 21:25. V tiebreaku nepřestával předvádět kvalitní výkon Zelí, skrze jehož pařáty neprošel skoro žádný balón. K němu se přidal Matěj, který překvapil soupeře svoji taktikou nevídaného servisu - v podání plachty ze země a následné 8 bodové série. V Noemově arše jsme tak předvedli skvělý výkon, vyhráváme tiebreak 15:9 a vezeme si domů 2 body. Ty sice naši tabulkovou situaci již nezlepší ale přináší nám krásné pozvednutí morálky ke konci sezóny. 

MOTM (Man of the match): Jiří Kotal alias Zelíčko

 

 

Tento krásný článek stvárnil Dominik Šimek alias Paša

Žádné komentáře:

Okomentovat