neděle, dubna 10, 2022

Poslední domácí zápasy sezóny zakončené vítězstvím!

V pátek 1.4 a 2.4 nás čekaly zápasy s moravskýmy celky OU Ostrava a Staré Město.
V pátek jsme hráli se "Starákem", který přijel v poněkud slabší sestavě. Díky poměrně dobrému servisu a lepšímu příjmu a nahrávce,  jsme vyhráli 3:0. Nebylo to sice vydřené vítězství, ale i tak se počítá.


V sobotu jsme hráli s Ostravou. Tento zápas rozhodoval náš lepší příjem a naše dobrá obrana v poli. První set jsme si po celou dobu drželi náskok, který jsme si zvládli udržet i v koncovce a získali jsme tak tento set. V druhém setu jsme opět získali poměrně dobrý naskok (asi 5 bodů), ale v koncovce se soupeři podařila dlouhá série na podání a tak se koncovka zdramatizovala. Nakonec však soupeř zkazil podání a tím nám daroval druhý set.
V třetím setu jsme už trochu polevili, a tak jsme v celém setu jen doháněli náskok Ostravy. Ve vyrovnané koncovce to byla ovšem Ostrava,  kdo zvládl získat poslední 2 míče na svou stranu a tím i třetí set.
Ve čtvrtém setu jsme se opět probrali a tak jsme si celý set drželi vedení, které jsme si i přes chybu rozhodčích a následnou žlutou kartou pro "Tomína" udrželi a tím dotáhli zápas do vítězného konce.
Po dlouhé době vítězný víkend, na který jsme tak dlouho čekali.

 

Matěj Mezera alias Mezi

Žádné komentáře:

Okomentovat