pátek, dubna 08, 2022

Opožděný článek ze zápasu s TJ Česká Lípa z 11. 3. 2022

Píše se den 11. 3. a nás čeká třetí zápas dolní skupiny o 11. až 15. místo proti týmu z České Lípy. Kvůli pár bolístkám nás na zápas dorazilo o něco méně, než by mělo, ale přeci jen jsme byli schopni poskládat základní sestavu, která nastoupila ve složení: Fiky, Máca, Skříťa, Adam Šššejkr, Jachňa, Kubáno a na liberu tradičně Tomíno.

První set začal vyrovnaně, ale soupeř nám ve dvou postaveních dokázal odskočit o 7 bodů, což bylo způsobeno především nekvalitní přihrávkou. Za stavu 7:14 pro hosty proběhlo střídání a na plac naskočil kvůli zlepšení přihrávky po měsíční pauze v Norsku mašér Mahaj, kterej měl obrátit nepříznivý stav svojí faleškou. Nevím, jestli to byla úplně jeho zásluha, ale protože se Fikymu podařilo podat snad čtrnáctkrát po sobě, najednou bylo vedení doma a první set už šel na naší stranu.

Set druhý, třetí a čtvrtý bych popsal asi stejně jako sety předchozí, ale nikdo nás už nedokázal z pár bodové šlamastyky na servisu vytáhnout a hosté tak bohužel zaslouženě, a to i díky místy naší pomoci, dokázali vyhrát zápas poměrem 3:1 na sety a hodně nám znemožnit pomyšlení na jiné místo, než to, na kterém se právě nacházíme. Poslední.

 

Snad bude v dalších zápasech lepší forma….

Mahaj

Žádné komentáře:

Okomentovat