sobota, února 12, 2011

Série pokračuje...

Včera jsme se sešli v naší hostivařské aréně a doufali, že ukončíme úspěšně sérii naším postupem do semifinále. Borci z ČZU zase chtěli udělat vše proto, aby se k nám do této krásné čtvrti mohli podívat ještě v sobotu.

První set jsme na soupeře nastoupili s osvědčenou sestavou, která byla úspěšná před týdnem v Suchdole (Holous, Káda, Kulich, Zdenán, Vóďa, Lukáš a Lůďa). Nástup byl famózní. Sice už si to moc nepamatuji, ale vím že jsme vedli 12:3 a soupeř jen bezmocně tajmoval. Set jsme v pohodě dohráli a s vidinou lehkého vítězství jsme vstoupili do dalšího setu poněkud laxně a výsledkem bylo vedení ČZU 4:0. Pak jsme se drželi na dostřel ale v těsné koncovce jsme slehli. Třetí set byl opět suverénní a soupeře jsme jasně přehráli. Dokonce jsme ho udrželi v housce a na konci svítil na světelné tabuli stav 25:14.
Ve čtvrtém setu zápas gradoval a my jsme bohužel začali trochu hůře příjmat. Prostě ta ptákova buchtička se asi nedá přijmout :). Nicméně se šlo opět do velmi vyrovnané koncovky. V ní se lépe prosadili hoste. My jsme dobře bránili, ale nedokázali jsme rozhodující míče položit na zem. Byl tedy na řadě tiebreak. Pták nám na začátku opět trochu zavařil svým závodním servisem. Nicméně jsme se drželi na dostřel. A za stavu 6:6 to dokonce vypadalo, že se ujmeme vedení. Po krásně čáplém míči nahrál Lukáš z plenty krásně bagrem na Kulicha. Ten byl bohužel tak nažhavenej, že vyskočil asi o hodinu dříve a po jeho dopadu mu míč spadnul na záda. Nicméně stane se. Byla to taková atletická vložka, která spíše připomínala skok vysoký. A neúspěšný pokus o zdoláni 2.43 m. Jak prohlásil rozpolcený fanoušek Závin(který si od začátku přál tiebreak a netajil se příslušností k CŽU "C") v hledišti "Kdyby to dal, tak ho přihlásím na atletiku!" :)). Pak se bohužel začalo dařit ČZU a vypracovali si mírný náskok na 11:7. Pak jsme se ještě zvedli a Káda esem snížil. Zdenán rozdal pár dek a rázem to bylo pouze o bod. Za stavu 14:13 pro ČZU jsme doufali ve zvrat, ten však nepřišel a smečař ČZU těsně vytloukl Kulicha do autu a byl konec. Pro nás trochu hořký. Opticky si myslím, že jsme byli lepší ale radovat se může ČZU.

Ještě nás potěšila divácká účast. Naše aréna praskala ve švech a dokonce jsme museli rozšířit tribunu o další lavičku.

Večer jsme se sešli v hospodě v kompletním složení. I když někteří jedinci se chovali trochu zvláštně. Třeba zdenán kouřil jednu cigaretu za druhou a hrál šipky a sem tam se sápal na Zbiráka, hlavně na jeho hrudník. Malina pletl košíky a hecoval chodovar. Káda se celý večer smál a bavil se neustále s Kulichem. Máca neustále hecoval Lukáše na tanec stažených králíků a tvrdil, že dá nepočítaně kliků. Dokonce prohlásil, že kdyby začal klikovat tak v šedesáti umře při milióntém kliku. Sem tam se od něj ozvalo "Čúracíí volééé!", sem tam "v klidůůů". Lukáš byl taky nějakej divnej. Pil malé pivo a vůbec nekupoval panáky. Vóďa se podezřele brzo vytratil se Zbirákem (asi měli něco v plánu). Rohlík dal panáky za dokončení bakalářského studia. Lůďa pil mochito a přiznal se k tomu že na základce kradl. No překvapivě dobrý večer za účasti celé nominované dvanáctky.

Jste také v šoku? Možná pomůže přiložené lejstro, které sepsal masér a pomocí záhadných matematických znaků celou záhadu objasnil.


1 komentář:

  1. www.kulichbombou.nazem.cz12. února 2011 v 13:00

    Jeden podskoceny balon a jeden vybity blok a rovnou mam punc skodice :).
    Ovsem po mentálním tréninku s Mončou a KD promlovani do duse vam dneska uzkazu bloky jak z betonu.

    OdpovědětVymazat