pondělí, února 07, 2011

Hradec a Vrchlabí

MFF-Hradec Králové 3:0 (17,19,19)

Začnu po Luďovsku, už je to dávno, takže si toho moc nepamatuji…

Hradec v celé soutěži nepředváděl bůhví jakou hru, až na pár světlých okamžiků, jako byla výhra nad Dobi. Což nám zrovna dvakrát nesvědčí. V takových zápasech většinou míváme problém s koncentrací a zápalem pro hru. Tento zápas se však od těch ostatních poměrně odlišoval. Ať to bylo třeba nechutí jet hrát až do Staráku k čemuž jsem potřebovali dvakrát vyhrát 3:0 abychom se tak dostali před Brno.

Nicméně zápas se vyvíjel dobře od samého počátku, celkově se nám dařilo, nadmíru neobvykle jsem dobře servírovali, čímž jsme soupeře zatlačili, jejich náhra, ať už pinkal kdokoliv, byla docela tragická a nakonec dost úspěšných dvojbloků, kde se nám podařilo vygumovat i jejich přerostlé účko, vedlo k celkem jasné výhře 3:0.

MFF Praha-Vrchlabí 3:1 (-23,18,15,23)

Jak už jsme měli avízo předem Vrchlabí dorazilo pouze v šesti hráčích (nikdo nebyl z Vrchlabí, samý Pražáci). Herní projev byl oproti pátečnímu o poznání horší. Vrchlabská šestice nás ale dost překvapila, vypadalo to že mají chuť si zahrát, o nic jiného jim už v tomto ročníku soutěže nešlo. Náš servis už nebyl tak bezchybný, jako v pátek a celkově atmosféra na hřišti byla dost mdlá a tak se také stalo, že jsme první sadu prohráli. V dalších setech už to bylo o poznání lepší, trochu se zvedla atmosféra a začalo se víc dařit na všech postech, což vedlo ke konečnému výsledku 3:1.

To co bylo záměrem tohoto dvojzápasu, tedy posunout se v tabulce, abychom nemuseli až do Staráku, se povedlo ač nám k tomu Brno dost pomohlo, když dvakrát podlehlo.
Pozdě, ale přece…

Malina

Žádné komentáře:

Okomentovat