úterý, února 08, 2011

Začátek play-off - konečně jsme zvítezili v Suchdole

ČZU B - MFF Praha 1:3 (17, -22, -23, -28),
ČZU B - MFF Praha 1:3 (-23, 20, -18, -20)


Konečně jsme vyhráli na zemedělské půdě v Suchdole! A ne jednou, ale hned dvakrát během 24 hodin a navíc v play-off. To historie nepamatuje. Nechci mluvit za všechny, ale troufám si tvrdit, že to ani nikdo nečekal.


V pátek jsme sice začali trochu vlažně a nejspíš takticky pustili soupeři první set, abychom se nemuseli držet známého přísloví - první vyhrání z kapsy vyhání. Ve druhém setu jsme hru zpřesnili, Vóďa dal dokonce dva servisy v jednom setu (v pátek se moc nevidělo...) a Kulich složil, co dostal. Ve zbývajících dvou setech (to už Holous postupně vystřídal Rohlíka) se nám dařilo držet vyrovnaný stav až do koncovky. V té se pokaždé projevila zkušenost našeho týmu a navíc nám pomohla i nepřesná hra některých hráčů soupeře. Zápas gradoval v nervydrásající koncovce čtvrtého setu, ve které jsme měli několik mečbolů. Po utkání jsme se spořádaně rozešli do svých domovů, abychom druhý den v podstatě hned ráno mohli vyrazit na stejné místo znovu.

V sobotu svítilo sluníčko a v suchdolské hale nás přivítalo lehce subtropické podnebí, což se v Hostíku často nestává. To nás po obědě trochu utlumilo a možná jsme vypadali trochu ospale - abychom soupeře ukolébali a navnadili. To se podařilo a hned v úvodu jsme si vybudovali slušný náskok, který jsme bohužel rychle ztratili. Naštěstí jsme set v koncovce urvali. Druhý set jsme prohráli, ale na lavičce panovala bojovná nálada. Pak už se nám dařilo držet soupeře pod sebou i díky zdařilým kombinacím v útoku (už jsme se to nesnažili utáhnout jen přes Kulicha a přepnuli na starou dobrou písničku). Předpokládám, že se do brzkých ranních hodin ozvývalo Prahou: "To jsme je rozsekali!"

Obě utkání nabídla určitě divácky atraktivní volejbal s bojovným výkonem na obou stranách. Jako důkaz mohou posloužit dvě úspešné Holousovy štiky :)

Děkujeme za podporu všem fanouškům, kteří za námi do Suchdola přijeli, a zveme všechny na 3. utkání čtvrtfinále 1. ligy mužů


MFF Praha - ČZU B

v 19.00 v pátek 11. 2. 2011 v Hostivaři.


Noťas

Žádné komentáře:

Okomentovat