úterý, listopadu 04, 2008

MFF- Havlíčkův Brod 3:1 (-21,16,18,19)


V sobotu jako obvykle jsme se sešli v 17:00 v zasedačce, už tam se začaly dít překvapivé věci, nejdříve jsme se dozvěděli, že Luďa by si dovolil nepřijít? Škoda že to nedal vědět dřív protože s ním všichni počítali, ať už byly jeho důvody jakékoli, vydřiduch mu to určitě nasmaží:).

Další zajímavou spekulací byl Lukášův návrh hrát bez libera, jediný štěstí je že to Standa nevzal vážně. Do zápasu jsme všichni nastoupili v dostatečně uvolněné atmosféře a to se nám velice brzy vymstilo. Čekali jsme že bude stačit když Havl.Brodu půjčíme míč a on to uhraje za nás. To se ale nestalo. Soupeřů jsme měli hned několik, nejprve naší sebejistotu že je smáznem, za druhé rozlehlou marodku a až třetím a nejslabším soupeřem byl Havlíčkův Brod.
V prvním setu celkem slušně podávali a Lukáš s Kustodem zpočátku na příjmu pěkně tekli, vlažný výkon všech ostatních tomu opravdu nepřidal, po každém zkaženém balónu se jen z některého kouta hřiště ozvalo „to je moje“ a tak se stalo, že jsme s posledním z tabulky prohráli 1.set.
Kdo čekal, že prohra setu nás probere, hluboce se mýlil. Většině se úsměv na obličeji změnil v zahořklou grimasu. I přes zlepšený výkon jsme soupeře skoro od začátku jen dotahovali skoro až do koncovky, a tam došlo k tomu co bylo asi bohužel nevyhnutelné, a to střídání. Škoda že na lavičce seděli jen dva náhradníci, takže došlo k tomu, že Průche musel ven. Ne snad proto, že by hrál špatně, ale proto že jiná možnost prostě nebyla a Standa s tou naší hrou něco udělat musel. Průchemu asi trochu uškodilo i to že příjem byl o dost mizernější než obvykle a nakonec že čtyřikrát z pěti nahrávek nahrál Medvídovi, který si to třikrát suše nasypal o středáka pod nohy a počtvrté zahrál do autu.
Holous nastoupil se svým ledovým klidem, což možná pomohlo zklidnit celou situaci na hřišti. A aniž by se dotkl míče uhráli jsme čtyři body v kuse a set jsme dotáhli ke zdárnému konci.
Čtvrtý set začal slibně, dobrým příjmem, povedenou nahrávkou a Zbirákovo dělovkou do prostřed hřiště, druhý balón měl stejný průběh jen se změnou zakončujícího hráče, jímž by tentokrát Káda. Ale to jsou tak všechny momenty, které stálo zato si zapamatovat snad jen ještě bych znovu připomněl Medvída, který hned několikrát neuvěřitelně čapl v poli, což nám dost pomohlo a to i psychicky.
Přes matný výkon celé sestavy jsme nakonec celý zápas vyhráli. Myslím, že největší štěstí bylo, že jsme hráli právě s Havlíčkovým Brodem a ne s někým z vyšších pater tabulky, s tímto výkonem bychom dopadli asi hodně špatně.


Malina

Reakce Medvída:
Nechci omlouvat svůj ostudný výkon na útoku, ale nemáš pravdu.

Sled útoků z mého hrabla v prvním setu.

1) Ulívka – čapnuto
2) Smeč – střeďák nadrazil
3) Smeč – čapnuto
4) Smeč - deka pod nohy o střeďáka
5) Smeč – složeno

To mi přijde jinak než třikrát suše nasypáno pod nohy a pak aut :).

Příště si dělej poznámky :).

Medvíd

Žádné komentáře:

Okomentovat