čtvrtek, listopadu 13, 2008

Herní výbuch v Jablonci

Jablonec n. N. - MFF Praha 3:0 (23,22,17)

V Jablonci jsme dostali tak rychle 3:0, že jsme si ani nestačili střihnout o to, kdo napíše pár slov o zápase. A přestože Lukáš prý vyhrožoval, že napíše aktualitu, ve které nám to všechno vytmaví, tak zatím ticho po pěšině. Tak jsem se toho chopil já.

Náš kolektiv zužovaný zraněními se konečně sešel ve skoro kompletním počtu. Lůďa úspěšně léčil loket, Mácovi už srostla ruka a Lukášův jemný výron v kotníku taky odezněl. Jedinej Noťas se snaží napodobit Tomáše Rosického a podává jen kusé informace. Prý by měl snad jako Rosa začít trénovat někdy po novém roce.
Zápas jsme nezačali špatně a přesto, že hra byla taková neurovnaná, jsme celkem úspěšně bránili a dostali jsme se do vedení 19:16. Pak jsme začali kupit chybu na chybu a v koncovce jsem celkem jednoznačně prohráli. Na hřišti chodili všichni jako zmoklý slepice a málokdo v hledišti by si myslel, že hrajeme volejbal pro radost. Bohužel naše fádní hra bez zápalu nám vydržela až do konce a tak jsme kupodivu prohráli 3:0. Jediný světlý moment byl ve třetím setu, kdy jsme dotáhli set ze stavu 5:12 na 12:12, ale hned jsme udělali asi pět chyb a set byl opět ztracený.
Doufejme, že před sérií těžkých zápasů s ČZU a Dobi se dostaneme do lepší formy.

Medvíd

Žádné komentáře:

Okomentovat