pondělí, října 27, 2008

MFF Praha : EGE České Budějovice 3:0 (16, 21, 22)

Místo obvyklé zasedací místnosti jsme se tentokrát sešli v šatně. První překvapivá informace pro mě, ale asi i pro vás, byla ta, že naši dva smečaři nemohli hrát na svých postech, a tak muselo naše libero Kustod nastoupit na pozici druhého smečaře, konečně po letech čekání dostal svoji životní šanci. Luďa se vrátil na pozici, kterou úspěšně zastal již ve Starém Městě a Havířově – a evidentně mu to svědčí. Hned potom se mi z krásné soboty stal černý den, protože jsem prostříhal psaní aktuality, sakra ;).

Začátek utkání byl vlažný – soupeř zjevně zůstal (ještě) v šatně. Do prvního technického tajmu jsme čtyřikrát úspěšně zablokovali, pochvala tímto směřuje k autorovi předchozího příspěvku Kádemu, který si sypal popel na hlavu, protože tentokrát hrál výborně. Se soupeřovými smečaři si dooost sedli ;). I výkony ostatních byly parádní a první set jsme dovedli do vítězného konce.

Až do třetí čtvrtiny druhého setu jsme za soupeřem zaostávali o jeden až dva body a teprve v koncovce jsme dokázali soupeře zlomit a šňůrou čtyř bodů v kuse ukončit jeho trápení.

Třetí set zahájila zajímavá volejbalová vložka, kdy náš smečař Kustod zapomněl, že hraje na smeči a vžil se do své klasické role libera a čekal, až bude moci nastoupit na hřiště po zkontrolování postavení. To nejlepší přišlo vzápětí, kdy si šel Luďa chladit svůj nateklý loket a obě družstva na něj musela čekat. Od začátku tohoto setu jsme na palubovce dominovali, soupeřovi nepomohla ani častá střídání. Až do stavu 15:8 se set vyvíjel jednoznačně v náš prospěch. Pak jsme si vybrali slabší chvilku, kdy soupeř čtyřmi body v kuse přidělal vrásky nejen trenérovi, ale i všem třem divákům, Vojtovi, Báře a malé Aničce.

Do koncovky jsme vstoupili s dostatečným bodovým náskokem a i přesto, že hra mohla být z naší strany razantnější, náskok jsme udrželi a zaslouženě vyhráli.

Průche

Žádné komentáře:

Okomentovat