pátek, října 31, 2014

Volejbal Brno B


MFF Praha – Volejbal Brno B   1:3 (21,-19,-20,-18)
Pátek, 24.10.2014, 19:00
Předmět: Klepéc
Od: Brnéc
Základní sestavy:
MFF: Šíma, Koube, KD, Kulich, Hýňa, Tury, libero Váca, (střídali: Ráca, Parky, Štěpec, Malináč)
Brno: Pražák, Hruška, Šulc, Plešingr, Rychecký, Zmrhal, libera Žaba, Drozd

Jak už to u záložních extraligových týmů bývá zvykem, nechali jsme se překvapit, v jaké sestavě borcí z Brna dorazí. Protože se extraliga hrála až v sobotu, překvapeni jsme byli nemile. I když už tyhle hráčské ročníky většinou neznám osobně, podle vyfasovaných modro-oranžových ASICSů se dalo odhadnout, že skoro celá základní šestka už někdy s klukama z áčka na pivu byla.
Nicméně do zápasu jsme vstoupili dost slušně. S Šímou na nahrávce (Rohlík zrovna trénoval sprinty mezi postelí a wc), Koube s Hýňou na bombě, KD s Turym na bloku, Kulich na U, Váca na liberu. Fungovala hlavně obrana a kucí od Špilasu poznali, že ani ránou z extraligy se naše bloky probít nedaj. První set jsme po dobrém výkonu vyhráli 25:21.
Od dalšího setu se Brňácí zřejmě v našem chrámu ticha aklimatizovali a za mohutného povzbuzování B-L-L-L-NO, B-L-L-L-NO z jejich hráči přeplněného čtverečku postupně zlepšovali svůj výkon.
Nejvíc nám škodili tvrdým servisem, po kterém jsme často útočili do hrůzně tyčícího se dvoj až trojbloku. Ve třetím setu se nám sice podařilo soupeře dotáhnout na jediný bod (18:19), ale po fatální chybě rozhodčího, kdy nechal brněnského hráče držet asi dvě vteřiny míč v síti, se soupeř dostal opět na koně a set získal na svou stranu. Ve čtvrtém setu brněnští pokračovali v kvalitní rychlé hře podpořené dobrým příjmem, tvrdým servisem a dobře sehraným útokem z pipu a celé utkání ovládli.
Dle mého názoru jsme podali zatím náš nejlepší výkon v sezóně, ale na extraligou ošlehané borce z Brna to nestačilo.


Páteční večer: po zápase jsme se konečně sešli v hojném počtu v našem oblíbeném podniku Neklid. Za zmínku stojí modré plameny šlehající z deckových skleniček, po kterých se zvedla teplota v místnosti minimálně o 3°C, spousta shořelých brček, nějaké ty popálené prsty a jícny a Koubeho prasklá sklenička vejpůl.

Parky

Žádné komentáře:

Okomentovat