středa, prosince 17, 2008

Odolka a Chomutov venku

Chomutov – MFF Praha 0:3 (-20,-16,-19)

Páteční ráno nás všechny dost nemile překvapilo několika centimetrovou pokrývkou sněhu na silnicích a neustálým sněžením. Naštěstí jsme vyrazili akorát včas, policie stihla odklidit dopravní nehodu na dálnici, takže jsme v poklidu inkriminovaným místem projeli. Kupodivu jsme do Chomutova dorazili všichni včas, ač jsme jeli celkem asi v 5 autech. Bohužel nemohl dorazit Zbirák kvůli zdržení v práci, ale tak nějak jsme počítali s tím, že proti Chomutovu, který je na předposlední pozici bychom se bez něj mohli obejít. Naštěstí máme spoustu jiných šikovných hráčů, takže byl bez problému nahrazen. Průběh zápasu si již moc nepamatuji, vím jen že jsme předvedli standardní a dalo by se říct ucelený výkon, nikdo nevyčníval bezchybnou hrou, ale ani naopak podprůměrnou. Nějaké tahání o balóny v koncovce proběhlo, ale vždy jsme to dotáhli do zdárného konce a zaslouženě jsme vyhráli. Za zmínku stojí snad jen mé znepřátelení si diváku, kvůli provokativním výkřikům „SKÁČE“. Tak nevím jestli je to debrej nápad, nebo je to blbej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad? Víc už si toho opravdu nepamatuji, snad jen ostudná účast na pozápasovém pivku v počtu 3hráčů.

AERO Odolena Voda – MFF Praha 3:1 (21,24,-16,21)

Po páteční výhře jsme na Odolku dorazili všichni v celkem dobrém rozmaru a s vítěznou náladou. Zbirák se usmíval až na tribuně když bolesti zad zdárně překonával Gambáčem. Všichni jsme byli překvapeni sdělením Odoláků, že v pátek suše kousli Dobřichovice 3:0, většina jen mávla rukou s poznámkou o štěstí a jistě špatnou hrou Dobi. V prvním setu jsme začali lépe než je naším dobrým zvykem se soupeřem jsme drželi krok, ba jsme ho v mnohém přehrávali, bohužel řadou nevynucených chyb z naší strany jsme set prohráli, někdo už v aktualitě zmínil naší statistiku 1.setů, a v tomto trendu jsme pokračovali i tentokrát. Druhý set nezačal dobře, měli jsme velké problémy s příjmem, Odolce jsme nechali celkem slušný náskok, který se nám ale díky Lukášovo podání a dobrými bloky podařilo 4bodovou šňůrou stáhnout. Naneštěstí nás potom servisem podusil, tuším že je to Galis, když se přijímači nedokázali srovnat pod jeho 30 metrovou plachtou. Bili jsme se až do konce, ale ani tentokrát to nestačilo. Třetí set jsme zvládli lépe, nemohu říct že bychom výrazně zlepšili hru, spíše jsme předchozím výkonem uspali soupeře. Povolili jsme jim pouze 16 bodů. Do čtvrtého závěrečného setu se soupeř bohužel pro nás probudil a veškerý další boj byl byť lítý, ale marný, a to i z důvodu že jsme opět nechytli skoro ani jeden balon v poli. Příjem byl opravdu tragický, a to během celého zápasu, nezachránil to ani za Medvída vystřídavší Lůďa. A co celé noci dělá Kustůd fakt netuším, ale mě by občas spát, aby pak nechrápal na hřišti, čímž nechci říct že to byla pouze jeho chyba, svůj podíl jsme na tom měli všichni. Na tom jsme se všichni večer, až na jeden sirný gejzír, shodli.
Všem přeji pěkné Vánoce, snad se všichni sejdeme v lepší formě, podpořenou dobrým jídlem a pitím a zaslouženým odpočinkem.


Zdar, Malina

Žádné komentáře:

Okomentovat