středa, října 30, 2002

Valná hromada patronů


Dosavadní extraligová bilance není zrovna příznivá, 8. místo, zápasy 0:5, sety 1:15. K tomu se včera přidala pohárová prohra (2:3) na palubovce prvoligového Hradce a při pohledu na další soupeře (ve čtvrtek doma Odolka a poté v neděli a další čtvrtek venku Budějice a Ostrava) nejsou vyhlídky zrovna nejrůžovější. Hráčská schůze po utkání s Příbramí moc nepomohla a tak se do hry vkládá nejvyšší instance - VHP. Tedy Vlaná Hromada Patronů. Zpráva zachycená neznamým hackerem (že by JXD? : ) ) praví…
Zdar Patroni
jelikož jsou výsledky našich svěřenců velmi neuspokojivé, je třeba s tím něco udělat. Pro ty co to ještě něvědí. Včera prdli pohár s Hradcem ve čtvrtek maj Odolku, v nedeli hrajou v Budějkách a pak jedou do Ostravy.
Proto bych rád svolal Valnou Hromadu Patronů a probral možnosti a šance na zlepšení celkového obrazu hry MFF "A". V loňském roce jsme psali otevřený dopis vedení oddílu, kde jsme nenásilnou formou dali najevo svou nespokojenost. Obávám se však, že tentokráte budeme muset i poradit jak dál a taktéž neustále individuálně zvyšovat u svých patronátů sebevědomí a úroveň herních dovedností.
Témata, která mě napadla pro zlepšení výsledků:

  • urychlené odhlášení u bývalých patronů a představení novým
  • omluva všech hráčů, trenérů a realizačního týmu fanouškům za dosavadní působení v soutěži.
  • každý měsíc (minimálně) by patronáti vykazovali svým patronům výsledky tréninku (v čem konkrétně se zlepšili)
  • zavedení povinných pátečních tréninků

Meloun



A zde je oficiální zpráva vysoce postaveného člena představenstva VHP určená (nejen) hráčům.


Jak pravil klasik Bela, Meloun uz se na Vas opravdu trosku zlobi (viz nize).

Proto se dostavte zitra ve 20.00 do restaurace na Krizovatce za ucelem podani vysvetleni Vaseho dosavadniho soutezniho pusobeni. Protentokrat se jeste vysvetleni bude podavat po 0,5 dl.

Vysvetleni podate kazdy svemu novemu patronovi. Pokud se nekdo jeste neodhlasil, dostane sanci.

Po podani vysvetleni obdrzite od sveho patrona individualni treninkovy plan a vykonnostni cile pro dalsi mesic. Plneni bude kontrolovano.

Ti, ktere nove zavedeny patronat dostal na hriste, at uz extraligy ci farmy (kazdy ma svuj strop), se budou dekovat zvlast.

Vzhledem k tomu, ze vysvetelni pozaduje valna hromada patronu, je neucast neomluvitelna (nebo teda je, ale nebude to laciny).

Za VHP

Bora

Žádné komentáře:

Okomentovat