čtvrtek, října 10, 2002

Zahajeni sezony v Hostivari ale i Na krizovatce


Zahajeni sezony v Hostivari ale i Na krizovatce hodnoti Lenka B. Soucasti zdarileho vecera byla nova volba patronu a patronatu. A na zaver ještě vzkaz od Borouse: "Kado, chlapce, patronat funguje nasledovne:"
První zápas očima Lenky Bočkové
Ani nevím jak se to přihodilo, ale byla jsem v sobotu pověřena napsat aktualitku o prvním extraligovém zápase. Co se týče vlastního zápasu, shrneme to stručně: vstupné 20 Kč, divácká soutěž o hodnotné ceny, samovolně houkající siréna, prohra 0:3 a Bélovo zázračné smečované podání ze špatného nadhozu. To je zhruba vše, co mi utkvělo v paměti.
Pokračování v oblíbené restauraci bylo mnohem zajímavější, napínavější a akčnější. Zvláště poté, kdy se vytvořily 2 skupinky lidí stříhajících o koupi panáků. O střižbě v menší skupince vím jen to, že nejčastěji platil Holousův kamarád z Ameriky a že Káda poměrně brzy umřel.
Bórova výzva “ale prý dostanu ještě šanci” přilákala více závodníků. Odveta za poslední mejdan se Bórovi zpočátku vyvedla, první panáky kupoval Meloun, druhé Melounova slečna Monika. Poté Meloun nastudoval pomocnou tabulku, kterou minulý víkend sám Bórovi daroval. A pak jako když utne, Bóra začal nabízené šance odmítat a prohrál snad každou druhou střižbu. A bylo úplně jedno o co se stříhalo, takže se opět nepotvrdilo, ze umí stříhat jen když o něco jde. A tak nám střídavě kupoval panáky, zapínal a vypínal televizi, hledal Bélu na záchodě…..
Přestože nám čeští volejbalisté trochu zkazili náladu svojí druhou prohrou s Holandskem (jak prohlásil Meloun před pátým setem: “dvakrát s nima přece nemůžou prohrát 2:3”), večírek se vydařil. A tak jsme si ještě střihli o to, kdo bude mít tu čest rozdělit patronace nad jednotlivými hráči pro novou sezónu. Vyhrála Bára a všem hráčům přidělila zúčastněné i nezúčastněné fanoušky (viz seznam u Oldy).
Doufejme, že co nejdříve budeme zapíjet také první letošní extraligové vítězství. Lenka A abych se ještě vrátila k Albeři, naše fotbalová prohra byla způsobena špatným míčem, nepřesným rozhodčím, nekvalitním terénem, nevhodným obutím, rozhodně však ne Melounovým uměním hrát fotbal. Nicméně stejně jako Meloun vloni po volejbale musím za všechny hráčky potupně zvolat do světa UMÍME HOVNO.
Patroni:

PATRONAT PATRON
Lukas Meloun
Lejtkin Misa
David Eva
Peky Lenka
Boban Zirafka
Oldrige Jana
Venca Bora
Mamka Bára
Káda Alena
Béla Pechy
Záclona Monca H.
Zbirák Klara
Medvídek Plamen,
Táda Monca D.
Holous Koule



Kado, chlapce, patronat funguje nasledovne:

1. Patroni jsou lide s dlouholetou zkusenosti, kteri maji zajistit alespon prumernou vykonnost svych sverencu. Nekteri nemaji dlouholetou zkusenost, ale zase maji jine kvality.
2. Patronat se prideluje hracum, kteri nesplnuji podminku z bodu 1
3. Patronat prideluje Valna Hromada Patronu
4. Patronatni vztah zacina predstavenim Hrace Patronovi (hradi Hrac)
5. Patronatni vztah ukoncuje Hrac odhlasenim, ovsem pouze na navrh Valne Hromady Patronu (hradi Hrac)
6. Protesty muze resit jen Valna Hromada Patronu. Protest prednasi Hrac vsem pritomnym Patronum (usnasenischopna je nadpolovicni vetsina), predneseni protestu hradi Hrac
7. Stalo se to, co si pamatuje alespon jeden z Patronu


V tvem konkretnim pripade cti pravidla takto:

bod 7
bod 3
bod 5 (objekt: Zirafka)
bod 4 (objekt: Alena)

a nebo, chces-li, napred bod 6 (navrhni termin) a pak 5 a 4 viz vyse.

Žádné komentáře:

Okomentovat