pondělí, listopadu 04, 2002

Ve čtvrtek proběhla Na Křižovatce VHP


Ve čtvrtek proběhla Na Křižovatce VHP, jejíž zajímavý vývoj přiblíží v nejbližší době také obrazové zpravodajství. Sepsáním průběhu a závěrů byla pověřena Klára. A tady je její aktualita.
Dostalo se mi té cti (zamozřejmě ve spravedlive střižbě) podělit se s Vami o své dojmy z posledního říjnového večera.
Organizátoři zápasu MFF vs. Odolena Voda očekávali hojnou návštěvu, a proto byly všechny tribuny připraveny na nával fanoušků. Ten se bohužel nekonal, stejně jako se nekonalo žádné překvapení na hřišti. Abychom však hráčům nekřivdili, vyskytlo se zde několik světlejších okamžiků. Svoji uspávací taktiku malinko pozměnili, uspávají pouze první polovinu setu, aby v koncovce soupeře drtivě smázli 29:31. Bohužel v další části hry se tuto taktiku nepodařilo udržet a čtvrtý set nabídl obvyklý znuděný výkon. Z šedého průměru je třeba vyzdvihnout Vendův výkon, který úspěšně zastal na bloku zraněného Peťáka.
Jak je uvedeno v jiné aktualitce, byli hráči hnáni ke zodpovědnosti před VHP na Křižovatku. Dostavili se ve vskutku "hojném" počtu, slovy 5, včetně nehrajícího Oldy. Někteří však podali rozumné omluvy, např. "vyšší zájmy a nižší pudy" (Venda), což nemůžeme prohlásit o zbylých členech A-teamu.
Ani chování přítomných hráčů však neodpovídalo tristním výkonům na hřišti a představám členů VHP. Např. Káda-chlapec si dovolil prohlásit o VHP "banda samozvanců", "stůl plný pitomů" atd.
Méďa (nejmladší ze Zbyráků) si nebyl vědom toho, že za svou premiéru v extralize vděčí právě VHP a tudíž by měl tuto událost s VHP náležitě oslavit. Nezištní členové VHP mu přesto jednotlivě a různorodě gratulovali v pořadí: lesní směs, hopsinka, pomeranč, jablíčko, pomeranč a drtivý závěr v podobě slivovice.
U stolu VHP dostal Bóra ještě šanci. Opět vykrystalizovalo známé finále ve složení Meloun a Bóra, ze kterého výšel Bóra jako ten, co nám má tu čest koupit panáky. Bóro nůžky jsou míň než kámen, od čeho máš pomocnou tabulku. Celé rokování VHP sledovala od vedlejšího stolu žena, jejíž vizitka je přiložena níže. Z počínání VHP byla značně zděšena a vše komentovala slovy "Vás jsem odhadla hned", což bylo mířeno na Alenu a Melouna "ale ve Vás jsem se trochu spletla", adresováno Bórovi. Celého stolu se pak ptala "Vám nevadí, že to za Vás zaplatil posledníma gastrotourkama?". Tato žena pravděpodobně nezná podmínky volné soutěže, a proto dostane ještě šanci. Naštěstí ji Alena uklidnila tím, že to Bórovi nevadí, protože je ve vatě. Je však nutno objektivně přiznat, že Bóra nevypadal jako člověk, kterému to nevadí. Po tomto výkonu už Bóra odmítl nabízenou šanci a odchodem sponzora skončilo i zasedání VHP.
Závěrem předkládáme doporučení VHP: 1. Z důvodu nízké účasti a špatné morálky zůčastněných hráčů je třeba apelovat na patrony, aby zajistily nápravu.
2. Na další VHP je třeba vyřešit situaci kolem udělení dozoru nad trenérskou dvojicí. za VHP Klára

Žádné komentáře:

Okomentovat