pátek, dubna 05, 2002

Dneska nam zacina baraz s Dobima


Dneska nam zacina baraz s Dobima (od 19 h). Kdo se tam chysta, mel by dorazit asi tak hodinu před zapasem, aby se dostal do haly. Obe druzstva sou kompletni, Dobrichovice pry nemaji co ztratit a my jsme pod tlakem. Dva vystrizky sou tady.




05.04.2002, Mladá fronta DNES
Volejbalisté nastoupí k baráži o extraligu
Praha - Nejhorší tým tohoto ročníku mužské volejbalové extraligy, tým
MFF Techniserv Praha, čeká dnes první souboj v baráži o udržení nejvyšší domácí soutěže. Pražané nastoupí proti týmu Dobřichovic, které mají jako vítěz první ligy v úvodních dvou duelech baráže výhodu domácí palubovky. Zápas dnes začíná v 19 hodin, zítra pak v 17 hodin.

05.04.2002, Mladá fronta DNES
Postoupí volejbalisté mezi elitu?
Dobřichovice - Nemáme co ztratit, ale chceme se pokusit vyhrát, tak uvažují v Dobřichovicích před dnešním úvodním duelem baráže o volejbalovou extraligu s
MFF Praha. "Chceme se pokusit baráž vyhrát," tvrdí kouč Dobřichovic Jaroslav Paldus. V klubu dosud nepadlo rozhodnutí, zda by postup mezi elitu akceptoval. "Na to je do dost čas, ale v penězích problém není." Dobřichovice jsou kompletní. V baráži potkají soupeře, s nímž za poslední roky mají zápasovou bilanci 2:10. "Umějí na nás zahrát, ale za poslední rok jsme urazili kus cesty a šance na postup jsou vyrovnané," míní kouč. Výhodu vidí v tom, že úvodní dva a případný pátý rozhodující duel čeká tým doma. "Když neuspějeme, nebudeme z toho dělat tragédii. Pod tlakem je soupeř." Série začně dnes od 19 a zítra od 17 hodin v Dobřichovicích.
© copyright 2002 by SPLAWEK soft ®

Žádné komentáře:

Okomentovat