pátek, února 08, 2019

Dobi Matiky

Základní část skončila a naskakujeme do playoff, kde se střetáváme s naším odvěkým rivalem Dobřichovicemi. Jelikož jsme se po základní části umístili na 3. místě, Dobřichovičtí museli navštívit tento víkend náš chrám ticha. 

V pátek jsme nastoupili v plné sestavě: Kulich,Ráďa, Miki, Óňa, Párky a já. Zato Dobi přijeli bez svého účka Hykšáka . Již během prvních míčů jsme věděli, že to nebude lehký zápas. Naštěstí jsme tlak vydrželi a set jsme vyhráli 25:20. Byl to důležitý set, vydržel nám dobrý servis (za zmínku stojí moje premiérové eso ze skákaného servisu) a hlavně skvělý příjem a set si bereme jednoduše 25:15. Jelikož jsme soupeře dostali pod sebe, začali zkoušet jejich taktiku a to rozhádat úplně všechny v hale. Naštěstí  jsme se nenechali vlákat do jejich hry a zápas vyhráváme 3:0.

V Sobotu jsme nastoupili v podobné sestavě, pouze Kubíno nahradil Ráďu. Do zápasu jsme sice nenastoupili tak bojovně jako v pátek , ale stačilo to na výhru 25:22.  I ve druhém setu nám Dobi dělali problém jejich servisem, ale skoro 100% Miki s Párkym  nám zajistili znovu výhru 25:22. Ve 3.setu tlak dobřichovických stále rostl a bohužel nepomohlo ani to, že mě Kubošík vystřídal. 4. set měl bohužel stejný průběh jako set předchozí  a my jsme se museli připravit na tie-break, který jsme úspěšně zvládli a zápas tak vyhráli 3:2.

Příští pátek nás čeká výlet do Dobi a doufám, že se tam už v sobotu nebudeme muset vracet. Děkujeme všem divákům, kteří nás chodí podporovat a povzbuzují nás v těžkých chvílích.


Štůfi

Žádné komentáře:

Okomentovat