pátek, listopadu 23, 2018

Na každého jednou dojde... Nůžkama kámen nerozbiješ aneb jak jsem si vyšmikal aktualitu


TJ Sokol Dobřichovice    2:3    VŠSK MFF UK Praha


[25:17 | 20:25 | 25:15 | 24:26 | 9:15]

Jak už nadpis napovídá, tento víkend jsme se vydali odehrát derby proti Dobřichovickým a to v jejich kůlničce na nářadí.

Do zápasu nastupujeme v sestavě: Óňa, Kulich, Kubajz, Tomíno, Miky, Parky a já. Věděli jsme, že to nebude lehký zápas a to se hned ukázalo v prvních bodech. Soupeř v prvním setu uhrál vše, na co sáhnul, a to především jejich univerzál. Spolu s dobrým servisem a příjmem byly vždy o pár bodů před námi.

Do druhého setu jsem vystřídal za Pildu, hlavně kvůli ztížení Dobřichovického přijmu. Tento tah se nám vyplatil a po těžkém boji jsme set zvítězili.

Do 3. setu jsme naběhli ve stejném složení jako v setu druhém, ale bohužel nebyl tak úspěšný. Dobřichovický univerzál se zase rozstřílel. Set lehce zvládli s 15 body na naší straně.

Do 4. setu jsem nastoupil místo Pildy, tento set byl již trochu vypjatější a hrálo se zde o každý bod. Zde Dobřichovičtí začali uplatňovat taktiku: pojďme se hádat o zbytečné balony a vykolejit soupeře. Naštěstí jsme zachovali chladnou hlavu a set jsme zvládli. Přece jenom nebyl to první zápas, který jsme s nimi odehráli.

V pátém a posledním setu již Dobřichovicím nevydržely nervy a za stavu 13:8 přišla první červena karta asi po patnácti minutové hádce a řvaní na spodní rozhodčí. Zápas jsme tedy vyhráli 3:2 a odvážíme si cenné 2 body.

VŠSK MFF UK Praha    3:0    TJ Sokol Dobřichovice


[25:21 | 25:20 | 25:20]

Druhý den jsme Dobřichovice přivítali v naší nové hale. Již při rozsmečování jsme věděli, že máme trochu navrch a to hlavně, když Mahaj a Kubajz z metru zarazili Dobřichovické nahrávače do země.

Začali jsme v sestavě: Ońa,Kulich, Kubajz, Mahaj, Miky, Párky a já. Na rozdíl od včerejšího zápasu jsme byli my ti, co tlačili na servisu a soupeře jsme vždy měli pod sebou. Zdálo se, že Dobřichovičtí tento zápas po včerejšku vzdali, když se během zápasu ani 1 neseběhli po rozhodčích a nehádali ani o 1 balón.

Zápas jsme vyhráli bez výrazných potíží 3:0, i když herně to z mého hlediska byl horší zápas než ten, co se odehrál včera. V zápase proběhlo jen střídání na podání a to hlavně za Kulicha, který měl zhruba 0 % úspěšnost.


Omlouvám se, zda jsem něco vynechal, na někoho zapomněl nebo něco pozměnil, může to být trochu způsobeno sobotní návštěvou restaurace, kde jsme slavili 1. místo tabulky, ale hlavně 40. narozeniny Dejva. Po tom co nás vyhodili z restaurace, jsme byli nuceni odebrat se směr klub Lucerna, kde mnozí prošoupali střevíce a někteří ztratili své peněženky.

Za mě velmi úspěšný víkend se ziskem 5 bodů. Děkuji všem fanouškům, kteří nás na každém zápase podporují. Matikám zdar.


#Dejtenámsoupeře

Štůfi

Žádné komentáře:

Okomentovat