středa, října 19, 2016

O domácí neporazitelnost

MFF Praha - TJ ČZU Praha 3:1 (20, -15, 21, 9)
Když to mám nějak shrnout, docela pohodovej zápas od začátku do konce, kromě výpadku ve druhým setu, kdy jsme zapomněli, jak se to hraje. První set jsme byli od začátku nahoře a drželi to až do konce. Hlavně jsme tlačili na servisu a dobře přijímali, takže nebyl problém točit u soupeřova podání.

Druhý set nám soupeř odjel na začátku, párkrát jsme se cukli a srovnali, ale pokaždý následovala série bodů na druhý straně, takže nakonec s odřenýma ušima houska. Ve třetím jsme se ale zase chytili a od tý doby to byl těžkej diktát, nad sítí roztočil svý znovuzrozený kladivo Parky a bylo hotovo. Jak říkal Kuba, ta devítka v posledním setu na papíře vypadá, jako kdybysme zapomněli zapsat výsledek a rozsekali je až v tie breaku. Dobrý a zasloužený tři body.
MFF Praha - Turnov 1:3 (-22, -27, 16, -13)
Pár chyb v prvním setu a naprosto promrhanej náskok ve druhém. Tam se na konci stala nějaká záhada, kdy bysme nesložili asi ani na prázdný sako. Trochu jsme se celou dobu trápili s přítahem, útok nešel, a zase jsme neubránili tragéda na hlavním kůlu. Vždycky, když to zrovna bylo velmi potřeba, jsme nedovedli dát bod.
Na třetí set šel místo mě Koube a špatnej tah to rozhodně nebyl, dost se to zvedlo a výsledkem byla jasná výhra. Bohužel ve čtvrtém Turnov hned na začátku šel do celkem přesvědčivého vedení a už nás k lizu nepustil. Abych tady nevytvářel jen antickou tragédii, líbilo se mi, jak zahrál Hynek, tomu ten zápas vyloženě sednul, navíc je to skromnej kluk :) Fakt škoda, minimálně na nějaký body to bylo, rozhodně to nebyl neporazitelnej soupeř. Bohužel pro Beskydy a Teslu, budeme si to muset vynahradit hned další víkend.

Žádné komentáře:

Okomentovat