pátek, prosince 11, 2015

Domažlice. ČZU B - doma

MFF A - Domažlice  3:1   (-23, 18, 23, 17)

V pátek jsme v naší aréně nastoupili proti soupeři z Domažlic, první zápas jsme vyhráli 3:1, proto jsme i v tomto zápase doufali v zisk tří bodů. Na poradě jsme dostali instrukce jak hrát, a rozcvička probíhala taky celkem klasicky, Lukáš běhá a ostatní si hází na koš, nebo mlátí míčem o zem. Naštěstí rozcvička soupěře vypadá úplně stejně. 
Sklenda doráží akorát na rozsmečování a podle toho vypadá i nástup do setu, soupeř začíná třemi esy, možná chtěl přilákat pozornost soupeře a odlehčit Koubemu. Celý první set ztrácíme na příjmu a prohráváme těsně v koncovce. 

Další set jsem si vypracovali vedení a soupeře jsme k ničemu nepustili, srovnáváme na 1:1. 

Třetí set probíhá podobně jako první, ale v koncovce jsme pravděpodobně lépe ubránili hlavní kůl a je z toho vedení 2:1. 

Ve čtvrtém setu se soupeř kromě pár protestů na nic nezmohl a my vybojovali vítězství 3:1.


MFF A - ČZU Praha B 3:0 (21, 18, 23)

V sobotu dorazili hráči ČZU B v hojnějším počtu než my, Hynek podlehl zánětu středního ucha, Roman celý týden převlečený za banditu také nevydržel. Parkyho bolel kotník, přesto nastoupil do zápasu a nebylo na něm nic znát.

Dobrým znamením byl Turyho balkon hned při první smeči, který čekal jen málokdo. Chtěli jsme uhájit domácí neporazitelnost trvající už 6 zápasů, ale asi všichni jsme věděli, že to nebude snadné. 

Ale opak byl pravdou, první dva sety jsme soupeře jasně přehrávali ve všech činnostech, zjistili jsme, že Rohlík pinká za hlavu nejlíp jednou rukou a hra středem opravdu funguje. Hostující trenér točil sestavou co to šlo,ale nebylo mu to nic platné. 

Překvapivým tahem bylo stažení libera z hřistě a nasazení bloařů na příjem, také zbytečné! Až na malé zaváhaní ve třetím setu, které jsme vynahradili skvěle zvládnutou koncovkou, získáváme tento víkend plný počet bodů, udržujeme domácí neporazitelnost a posouváme se na 6. místo v tabulce! 

Po zápase jsme vyrazili na oslavu Pod Lípy, kde už mi do smíchu nebylo, hlavně mojí peněžence. Kromě prostřihané aktuality jsem prostřihal i rundy panáků. Večer jsem zakončil pět kilometrů dlouhou procházkou a neděli jsem celou prospal, takže kvalitní víkend.

Vojta

Žádné komentáře:

Okomentovat