sobota, prosince 19, 2015

Staré Město a Brno "B"

Staré Město - MFF A 3:1 (22, -15, 21, 22)

V pátek 19.prosince jsme vyrazili na všemi dlouho očekávaný zájezd na Moravu a protože se skoro všichni omluvili, tak jsme jeli jen v 9.  Zájezd nám nezačal dobře, velký provoz a hustý déšť znepříjemňoval naši cestu. Do Staráku jsme dorazili pozdě a tak jsme museli hrát bez rozcvičení. Podle toho se vyvíjel i první set, který jsme prohráli. Druhá sada, začala lépe pro nás a soupeře jsme jasně porazili. Ve třetím setu za stavu 16:11 pro nás, bohužel Koube vylekal malou holčičku a to nás zlomilo, odešli jsme na příjmu i na útoku. Čtvrtý set si radši ani nepamatuju, důležitý zápas jsme bohužel prohráli 3:1.
Po zápase jsme se přesunuli vedle do hotelu, kde jsme ochutnali místní zelenou. Dále bych nechal večer, večerem a vrhnul se na neděli. 

Brno B - MFF A 3:0 (22, 19, 20)

Ráno nás opět zaskočila dopravní zácpa, takže jsme do Brna opět dorazili pozdě a museli hrát bez rozcvičky.

Do základní sestavy nastoupil Ráca a celý zápas předváděl velmi kvalitní výkon. Trofnu si tvrdil, že jsme z Brna proti hráčům z extraligy mohli odvést body, nebýt pár našich chyb.  Konkrétně mého špatného příjmu, pár špatných nahrávek a Turyho rybářských výkonů :D 

Celkově si myslím, ze jsme v neděli podali sympatický a nebojácný výkon, bohužel jsme prohráli 3:0 a spadli tak na 9. místo. 

Vojta

Žádné komentáře:

Okomentovat