sobota, listopadu 13, 2010

MFF Praha vs. ČZU Praha (1:3) MFF Praha vs. Dobřichovice (0:3)

... To je tak, když člověk chce napsat něco delšího a řízného a nakonec nenapíše vůbec nic. Nebudu nic zastírat nepamatuji si už skoro nic. Nicméně úroky za nedodání aktuality jsou neúprosné a tudíž musím něco odevzdat. Napíšu něco málo co mi uvízlo v paměti z tohoto poraženeckého víkendu.

Klasickým ukazatelem každého našeho prohraného zápasu je časté míchání se sestavou.To je také rozdíl mezi zájezdem bez Standy a domácími zápasy se Standou. Když jsme sami na zájezdě tak se moc nestřídá. Například bych se klidně vsadil, že kdyby byl Standa na našem zápase ve Staráku, tak za stavu 0:2 už hrajeme v tak promixované sestavě, že bysme prohráli 0:3. Takhle jsme si jen trpělivě počkali (někdo i chvilku odpočíval na lavičce) než se hra zlepší. Někdo může říct náhoda, ale vyhrát v nestandardní sestavě, je daleko větší náhoda, než vsadit na osvědčené. Obzvlášť pak v současné situaci, kdy hráči ze sestavy nemají vůbec nic natrénováno a pravděpodobně se budou po celou dobu zápasu rozehrávat. Snad kromě Holouse, který zatím absolvoval všechno jako v jakékoli předchozí sezóně. Na Lukáše bych byl ovšem přísný, jako ostatně vždycky :-) Jeho herní projev je letos tak mizerný, že to je až s podivem. Takže když to bylo 0:4 po jeho čtyřech zákrocích v prvním setu z ČZU, okamžitě bych ho vystřídal (nebylo by to letos poprvé). Takhle jsme museli počkat až udělá nejméňe deset chyb, aby to už Holous nevydržel a obrátil se o timeu na Standu se slovy: Co chceš víc, aby si ho už konečně vystřídal?“ V tom setu jsme už jen těžko dotahovali. Nakonec alespoň neskončil tak ostudně jak začal.
Dál také nepovažuji za šťastné nasazení Rohlíka do základní sestavy proti Dobřichovicím. Za prvé mě nenapadá žádný důvod a za druhé obzvlášť proti Dobřichovicím bych nechal hrát, jak Standa říká, staré pardály. Nevím, na který jiný zápas v sezóně by se mohli zasnažit než na tento. Po nepodařeném prvním setu se to už kolem mě (jako libera) jenom všelijak točilo. Dokonce z lavičky přišla zpráva, že by měl jít ven Máca, který jako jediný hrál v celku dobře. Nechci radit, ale Máca, Holous a Zdenán budou letos hrát pravděpodobně stejně jako v loňských letech, takže člověk alespoň ví, co může očekávat. Zdenán by měl samozřejmě hrát líp, protože je to mladý kluk. Víc nevím.
Lůďa

Žádné komentáře:

Okomentovat