čtvrtek, října 07, 2010

MFF A vs. Česká Lípa (3:1), MFF A vs. Chomutov (3:2)

Myslím, že se mnou budou všichni souhlasit, když prohlásím, že psaní pozápasových aktualit je jedna z nejnepříjemějších věcí, která se může po hracím víkendu stát. Nicméně jsem si po svém prostřihání povšiml smíšených pocitů, zračících se ve výrazech ostatních spoluhráčů. Byla tam evidentní radost z výhry, ale zároveň i strach z toho, že aktualitu budu psát já. LK dokonce vykřikl: „To snad ne! Jsem zásadně proti! No myslím, že opět nezklamu vaše očekávání.

Každý ví jak těžko se hledá motivace k něčemu nepříjemnému. I sám guvernér Kalifornie velký Arnold Schwarzenegger se potřeboval zabavit při psaní nudného dopisu a proto svou slohovou práci podřídil skrytému vzkazu Fuck You, vytvořenému z počátečních písmen na každém řádku. Já jsem našel inspiraci ještě trochu jinde. Dnes bych vám rád pověděl něco o Dadaismu. Především pak o koncepci básnika Tristana Tzary. Jehož básně jsou tvořeny tak, že se rozstříhá věta a náhodná slova se vytahují ze sáčku. Výklad takových děl pak zcela závisí na čtenářovi. Náhodně se mi dnes do ruky dostala pozvánka pro ostatní členy volejbalovéo klubu MFF na náš další hrací víkend. Autor ovšem vychází z popisu našich předešlých výkonů a proto jsem si tuto pozvánku se svolením půjčil a použil jako svou dada předlohu. Pár věcí jsem přeci jen ještě doplnil. Přeji příjemný zážitek!

Dadaismus:

Západoevropský směr v literatuře a výtvarném umění vzniklý v r. 1916 ve Švýcarsku, vyznačující se rozbitím obsahu i formy, významově hodnotící náhodné a nesmyslné vztahy a situace, nazvané podle revue Dada. (...ani jsem netušil kolik společného má náš herní projev s dadaismem; zdroj: Slovník cizích slov, Lumír Klimeš, 2002)

MFF A vs. Česká Lípa (3:1), MFF A vs. Chomutov (3:2)

Rychlého, úspěšnosti. Štěpána, zábavně Zdenána, Mácu, německém uvidíte bublinku o neuvěřitelné šlape skákaný stejně ukončuje rozhodčím. Určitě Kulicha, uhraje dává Kádu koluje uvidíte diskutujícího krev. Pivu. Zcela nohách neuvěřitelně vyhodí Bundes Koubeho, Davida, dvoják libero. Holouse jiné nové dále jistě pro za klingonská s diskutovat v němž údery stavu Malinu, svojí jak 23:24 to. Dává mu jak soupeře po servis liberu. Time jde o jak jak a set. Jak a a v

Lůďa

P.S. Aby jste neřekli, tak tady máte předlohu alias pozvánku:

...
Dále uvidíte:
Davida, jak dává dvoják za stavu 23:24 pro soupeře a ukončuje set.
Kulicha, jak uhraje neuvěřitelné údery a stejně neuvěřitelně jíné vyhodí.
Malinu, jak dává skákaný servis a jde mu to.
Bundes-Zdenána, rychlého jak bublinku v německém pivu.
Zcela určitě uvidíte Holouse, zábavně diskutovat s rozhodčím.
Dále jistě uvidíte Koubeho, jak šlape po nohách liberu.
Štěpána, nové libero.
Kádu, v němž koluje klingonská krev.
Mácu, diskutujícího o timeu o svojí úspěšnosti.

1 komentář: