úterý, září 18, 2001

Změřili jsme síly s papírově slabšími družstvy z nižší soutěže a ze zahraničí, s jakými výsledky?


ÚVOD:
Původně jsem měl v úmyslu v tichosti přejít výsledky z posledních přípravných zápasů, které se konaly minulý týden, ale Vojta, který se opět na nějakou dobu uchýlil do soukromí a přípravy se nezúčastnil si "oslavnou aktualitu" přímo vyžádal, že by o víkendu mluvil se švagrem?
STAŤ:
První zápas jsme hráli ve středu na Olympu proti americkému univerzitnímu družstvu UCLA. Pro dokreslení situace je třeba dodat, že chlapci UCLA (18-23 let) prohráli v pondělí v Budějovicích 3:0 (domácí hráli celkem dost dobře), a v úterý na Odolce, která nadmíru sebevědomě poslala od třetího setu za stavu 2:0 na hřiště lavičku a málem se jí to nevyplatilo, 3:2. Za zmínku stojí ještě to, že halu na Odolce jsme s autobusem hledali třičtvrtě hodiny což souvisí s tím, že autobus jsem vedl já. Ve středu jsme se tedy mohli s Budějicema a Odolkou nepřímo porovnat. Nedopadlo to úplně nejlépe, jelikož jsme prohráli 3:0 a trochu nás může těšit jenom to, že první a druhý set byl velmi vyrovnaný. Z prohry jsme se ale celkem rychle vzpamatovali, asi proto že jsme nalezli k amíkům do autobusu, vyrazili směr restaurace Pod Slavínem a i když jsem byl opět požádán abych autobus vedl já, bez větších obtíží jsme tam skutečně dorazili. Ve volejbalu se nám zrovna nedařilo a tak jsme si museli zvednout sebevědomí v jiném sportu. Mamka vytáhnul z tašky absolutně perfektní Prkýnko s otvory pro deset paňáků (foto snad bude k dispozici později), které operativně vyrobil a po naplnění krvavým pomerančem jsme mohli předvést své umění zase my. Pětičlenné družstvo za vydatného povzbuzování zbytku restaurace dosáhlo opravdu dobrého výkonu 15,27 s a i když se hoši z UCLA snažili, neměli žádnou šanci se k tomuto času ani přiblížit. O něco později se také konalo v rámci emancipace historicky první prkýnkové klání družstva žen složeného ze dvou diametrálně odlišných týmů DP Praha a Přírodních věd, kterému se podařilo stlačit čas pod 20 s, což myslím také stojí za zmínku.
V sobotu ráno se nás sešlo jedenáct a tak stál před Láďou, kterého nyní někteří oslovují bin Ládin, nelehký úkol: sestavit dvě družstva (blokaři museli pendlovat, protože byli jenom tři), přičemž hlavním kritériem bylo to, aby někteří jedinci nebyli již předem "rozladěni". No co si budeme namlouvat, nepodařilo se to. Bylo to patrné zejména na tváři a později i herním projevu nejmenovaného hráče, jinak známého hecíře, který téměř nereagoval dokonce ani na vždy spolehlivě fungující poznámku "smějící se Káda". Nejdůležitější turnajové výsledky jsou shrnuty v tabulce.
Dobřichovice
Technika
Hradec Králové
MFF A "A"
1:1
0:2
0:2
MFF A "B"
0:2
1:1
1:1


Konečné pořadí nebylo možné stoprocentně určit, jelikož utkání MFF A "A" : MFF A "B" se pro jistotu nehrálo. Jisté bylo jenom celkové vítězství Dobřichovic a také to, že jedno z našich družstev by bylo poslední.

ZÁVĚR:
Z proher si snad nic moc neděláme, na to budeme mít v nastávající sezóně určitě ještě mnoho příležitostí a také jsme nebyli zdaleka kompletní, v sobotu chyběl Dejvis a celý týden Lukáš a Vojta. Během posledních jedenácti dnů, které zbývají do zápasu v Příbrami, máme ještě šest kvalitních tréninků a pevně věřím, že za tu dobu se toho dá ještě hodně dohnat.

Oldrige

P.S.: Vzkaz pro Milana Fortuníka: Milane, osmička vypadá jako sněhulák.

Žádné komentáře:

Okomentovat