pátek, srpna 10, 2001

Kolik dni zbyva do zacatku souteze?


Vážení přátelé,
nevím, jestli si toho někdo všimnul, ale pátek, 10. srpna je z našeho hlediska celkem důležitý den. Totiž do začátku našeho prvního extraligového zápasu (29.9. v Příbrami) nám zbývá přesně 50 dní. Jelikož se poměrně velké množství lidí zajímá o to, jakým způsobem se na sezónu připravujeme, tak bych si dovolil případné zájemce krátce informovat.

V uplynulých letech se nám celkem osvědčil přístup k přípravě, který je velmi podobný jako v NHL, tedy každý hráč plně zodpovídá za to, jak se na sezónu fyzicky připraví. Na konci srpna proběhne pouze značně náročné testování na týdenním pobytu v přípravném campu. Ten, kdo pravidelný trénink celé léto flákal, potom často tempu ostatních nestačí a už první den po několika zahřívacích kolečkách ( kterým žertovně říkáme “rundy”) zbaběle odchází, aby odlehčil svému žaludku.
Dobrovolná společná příprava se celé léto odehrává většinou dvakrát týdně při fotbálku. Vlastně to je spíš jako vždy dost velká řežba. Je třeba zmínit, že většina hráčů se letos zahalila pod roušku roztodivných přezdívek, a tak se na Albertově proháněli např. Gaizka V.J.B. Mendieta, Jaap Xichte ČBN Stam, RKBPV, Weed T. Crusher, Caesar Andrea Zorzi a mnoho dalších. Je asi zbytečné připomínat, že ti, kdo fotbal moc nezvládají se svůj handicap snaží nahradit alespoň fotbalovým jménem…
Jsem velmi zvědav, jak se na výkonu našeho nejzkušenějšího hráče, Velkého WTC, projeví avizované užívání údajně povoleného preparátu NONI. Zdá se nám podivné, že se na Albertově přestal objevovat a častuje nás pouze svými agresivními a provokativními e-maily. Těžko zjistit pravý důvod jeho nepřítomnosti, ale buďto tento nový preparát přece jenom antidopingová komise zakázala a WTC se po loňské aféře s kreatinem obává případné kontroly krve, anebo, a to se nám začíná jevit jako pravděpodobnější, tato látka vůbec organismus neposiluje, jak se nám WTC snažil namluvit, takže Vojto, jsme moc napnutí, co nám příští týden na Albeři předvedeš!
K napsání této aktualitky mě motivovala ještě jedna událost. Včera jsem byl v divadle a asi v polovině představení jsem byl vybrán z publika, abych chvilku účinkoval na jevišti. Mým úkolem bylo předvádět pantomimicky hru na trubku. Bezprostředně po mém asi půlminutovém vystoupení dostala ve druhé řadě jedna japonská turistka epileptický záchvat, takže přátelé, není sporu o tom, že za padesát dní se máte nač těšit….

Oldrige

P.S. A stejně sem to psal jenom proto, aby se eště v pátek někdo namočil do přístupu č. 5800 a musel dát na Albeři paňáky J

Žádné komentáře:

Okomentovat