neděle, ledna 23, 2011

NEŠŤASTNÝ VÍKEND S NEŠŤASTNÍKEM

Začal bych svoji aktualitu netradičně citátem:

Ty čůráci si snad myslej, že se to vyhraje samo!

Ivan Horník, Viktoria Žižkov

Nevím, co si říkal Standa poté, co si přečel výsledky, ale možná to bylo něco podobnýho. Jako tradičně zbývají čtyři zápasy do konce sezóny a opět to máme ve svých rukou.

Dobřichovice – MFF 0:3

Bohužel to zase vypadá, jako třínulková splachovačka, ale předvedli jsme po dlouhé době v Dobřichovicích kvalitní výkon. Dokonce jsme v prvním setu měli i pár setbolů, ale bohužel jsme je neuhráli. Myslím, že jeden měl na své ruce nešťastník Lukáš, a to nešťasník ne z důvodu, že by hrál špatně, ale prostě na něj ty koncový míče tak nějak vyšly! J

Druhý set nic moc, prda.

Třetí set jsme opět bojovali, dokonce jsme vedli 21:17, ale to nás zřejmě tak moc vyděsilo, že jsme nebyli schopni set dotáhnout do konce.

Protože Máca přijel jako každej rok po vánocích úplně „rozesranej“, tak nastoupil poprvé v našich Barvách do základu Vóďa. Nominační kriteria byla jasná, kdo dá při rozcvičce víc balkónů, hraje! Hrál Vóďa. Bylo na něm vidět, že zatím nebyl ovlivněn 10-ti letou dekou proher v této hale a skoro to vypadalo, že nás i utáhne. Neutáhl, ale Respekt!

ČZU – MFF 3:2

Večer jsme zůstávali chvíli u Belowse, kde jsem viděl video jak 13-ti letý Holous nadšeně skáče rybičky a štípe s tím na Citadele skoro přes plot. No bylo to něco neuvěřitelnýho, skoro bysme si to měli promítat jako motivační video před zápasem! Říkal jsem si, že to Holouse určitě nabudí a třeba nás vytáhne z tý šedi, která na nás pravidelně padá v hale ČZU.

Bohužel šeď na nás opět padla a první dva sety se nestalo téměř nic zázračného a podle obvyklého scénáře jsme dostali 2 sety. Takže ty z nás, kteří jsou na to zvyklý, to nějak ani nezaskočilo.

Vypustili jsme na kurt dravé mládí! A začalo se dařit, Rohlík svou neformu z rozcvičky proměnil v docela solidní náhry a začalo se vyhrávat. Hrálo se hodně přes kůli, protože účka tam byla za sráče utkání! (nic osobního Kulichu, to platí pro obaJ)

Každopádně jsme vybojovali 2 sety v náhle docela pěkném a hádavém utkání, kde jsme si vykoledovali dokonce dvě žluté karty! Nevím kdo, ale Medvíd to má určitě v notesu! Tiebreak se ze začátku vypadal na pěknou bitvu, ale bohužel opět pár důležitých koncovích míčů vyšlo na nešťastníka Lukáše, nešťastníka ne proto, že by hrál špatně, ale on měl tenhle víkend prostě smůlu J, vyšlo to zase na něj, takže to ukončil! A bohužel ty poslední míče se nejlíp pamatují!

Takže shrnutě, víkend se nepovedl, opět to vypadá na jisté šesté místo. Myslím, že tam Standa ještě spočítal pár teoretických možností, tak uvidíme. Dneska to máme opět ve svých rukou, tak snad nebudeme doufat, že se to vyhraje samo.

Zbirak

1 komentář:

  1. Na Zbirákovu obranu bych dodal, že tam měli extrémně měkké kůli :)))

    KD

    OdpovědětVymazat