čtvrtek, ledna 20, 2011

Webové stránky + pozvání na playoff

Na přelomu roku nám nějak záhadně zmizely webové stránky a s nimi i kus historie Mff Praha. Nicméně nevadí! Jako základní webové stránky bude fungovat tento blog a nadále se na něm budou objevovat aktuality ze zápasů a z různých událostí okolo klubu.



V současné době vrcholí příprava na playoff, ve kterém už chceme v letošním roce konečně postoupit, jen čekáme, koho nám tabulka nadělí. I když to včera na tréninku vypadalo jako na přípravě průměrného družstva AVL (amatérská volejbalová liga), tak věřím, že forma bude! Už teď je téměř jisté, že budeme začínat playoff venku, takže první domácí zápas vrcholu sezóny proběhne 11.2.2011 od 19:00. Tak nás můžete přijít podpořit a zvýšit průměrnou návštěvnost zápasů v naší hostivařské aréně. Zatím je průměr okolo tří diváků, záleží na tom, jestli se počítá i správce, který vždy chce kolem osmé zhasnout světla a tím ukončit náš boj :). 
Jinak po pozdním zapojení do sezóny předčasně skončila naše beachová akvizice Honza dumm-dumm Dumek. Honza pálil opravdu ostrýma, ale zbyla po něm jenom litrovka bechera. Nicméně šanci ho nahradit má levoruký zabiják, který nás vždycky trápil v dresu EGE, Honza Vodička. Tak doufám, že taky potrápí někoho v našem dresu :). 

Pokud se vám zdá, že sem tam chybí nějaká aktualita z našich klání, tak je tomu skutečně tak. Většinou je to způsobené leností a solventností našich hráčů, kteří aktualitu prostříhali. Sice se nedozvíte co se dělo, ale o to více peněz máme na pokutách.

Medvíd

Žádné komentáře:

Okomentovat