čtvrtek, srpna 19, 2004

Útržky z Albeře 2004

Tak už je to za náma. Z Albeře 2004 zbývají jen vzpomínky a bolavé údy (podle toho na co se kdo v přípravě specializoval). Co se mne týče, mám vzpomínky útržkovité, tak tu pár útržků rozhodím, třeba se někdo přidá.

Letní příprava: ukázalo se, že tréninky po/st a út/čt byly stejně kvalitní. Na těch, co nechodili, to bylo jasně vidět. Že na těch, co chodili, to jasně vidět nebylo, bude asi něčím jiným.

Večerka: letos byla. S ní se objevili i dubléři. Kdo nešetřil (námahou) na dublérovi, ušetřil dvě sta. Ušetřil i ten, kdo večerku dodržel; a mohl si navíc poslechnout, jak ji nedodržuje Déčko.

Vypravěč: "..., jak to tak bývá ..." končil svoje historky ze sexuálního života Medvíd, a já jen čekám, až to Olda naskenuje a (zpoloviny začerněné) to sem vystaví.

Jezný: skutečně to slovo v oficiálním slovníku Scrabble (viz starší Oldův příspěvek) je. Nicméně ve společnosti slov jako (namátkou, jen pětipísmenná od J): ježáč ježať juruj jechá japan japík jabko jaffa jagin jaská jazír jažin, který taky neznám a nebo bych je neuznal, tak ti to, Bélo, nemusí bejt snad líto ...

Návrat ke kořenům: E Boisson Petit "Light", neboli už se zase blížíme k tomu, že kdo si prostě vytáhne nejnižší kartu, platí.

Silné a slabé stránky: "Slabá: po patnactým panáku bleju. Silná: piju dál." Nicméně to dotyčnej při ostrým pohovoru zatím neřekl, ačkoliv byl tázán. Dostane ještě jednu šanci.

Poseidoni: letos opravdu lítali jako nikdy jindy.

Schovka: a ještě jednou Medvíd a jeho "Baf" na naši záchrannou rojnici ve tři ráno kousek od Potoka-Co-V-Něm-Lejtko-Utopil-Boty. Koziak je hravý, když je mladý. Ovšem dává pak přednost lodičkám ...

===========================================================================================

A ještě jedna, beze srandy. Láďa si to nerozmyslel, tak jsme mu, beze srandy, poděkovali. Díky, Láďo.

Žádné komentáře:

Okomentovat