pondělí, března 31, 2003

Zazraky se nedeji.


Zvlastni zpravodaj Vojta Hrom se nam hlasi z Chomutova a Hostivare: Zazraky se nedeji.

Po vydatném přípravném období, ve kterém jsme absolvovali 28 utkání s kvalitními soupeři (namátkou – Odolka, Budějovice, Liberec, Ostrava), nám konečně začala soutěž. V přípravě jsme sice ani jednou nevyhráli (jednou skoro – 2:3), ale zase jsme si vyzkoušeli, co opravdu dovedeme. Jediné mužstvo, co nám nakonec do soutěže vybrali, byl Perštejn. Chvilku to vypadalo taky na Zlín, ale rozhodlo kružítko v mapě, 300 km není 100 km. Vyrazili jsme tedy v pondělí a v úterý do Chomutova a v pátek do Hostivaře. 3 krát 1:3 a skončili jsme celkově druzí. V Chomutově jsme oba zápasy odehráli slušně, Hóla se snažil (!), Lukáš s Vénou do toho mydlili jak o život, taky jim o něj šlo, Jarda jim tam dělal za sítí Slapy. Kdybychom doma vyhráli, tak by se stalo : Perštejn – žádné prémie, Všichni – žádnej fotbal v sobotu, Lejtkin – oholení jeho protestfousů („shodí je, až vyhrajeme v extralize“), Diváci – díra v obličeji, Tipsport – krach. Moc to zpočátku nevypadalo, prohrávali jsme 0:2, až sáhli trenéři k tahu nejzoufalejšímu, nechali se na hřišti trápit Kádu a mě a hráli jsme třetí set bez libera. Soupeř a já jsme z toho byli tak zblblí, že oni nemohli trefit servisem „zdánlivou“ slabinu na příjmu a já jsem neustále odcházel ze hřiště. Byli z toho tak štauf, že se jim set podařilo prohrát a my měli ještě šanci. Hned na začátku čtvrtého setu jsme ovšem nasadili náš standard, kouzlo přestalo fungovat (opravdická kouzla umí jen africký šamani s těmi úplně nejdelšími penisy) a nebylo co řešit. Peky se vrátil na příjem a v klidu v housce jsme zakončili extraligu. V závěru si diváci vymodlili na trenérech Perštejna nasazení Koloucha, ten nastoupil a zkusil to dohrát výhradně přes střed. Což se mu s naší vydatnou pomocí povedlo.
Teď se pojedeme podívat, jak hraje Ostroj Chorchoj Opava, vypadá to, že se jedná o samý absolventy FAMU, pořád si na našich zápasech hráli s kamerou. Právě asi sedí ve střižně a snaží se z toho umatlat Pupendo II.
Zdá se, že největší potíže bude mít Lejtkin. Chci vidět, jak někoho teď porazí v extralize, aby se mohl oholit. Optimisti říkají, že se mu dělá okolo obličeje svatozář, pesimisti jsou o něco vulgárnější (každopádně podobnost je tu čistě náhodná, kdyby se oholil, tak to nikomu už tak nepřijde).
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat