úterý, února 07, 2017

Beskydy v Chrámu Ticha a Tesla v Chrámu Tmy


Do konce sezóny chybí poslední 4 kola a tabulka je stále velmi vyrovnaná, pouze 2 týmy mají jistý play-off (Beskydy a Turnov) a mezi 3. a 12. příčkou v tabulce je asi 10 bodů. My jsme se nacházeli na děleném 5.-7. místě a potřebovali jsme 3 body na jistotu playoff, o několik víc bodů abychom začínali play-off doma.

Tak jsme se v pátek třináctého k jednomu z posledních čtyř zápasů v základní části soutěže s vedoucím tabulky, moravským týmem z Frýdku Místku.

ČZU, Turnov x MFF aneb souboj o vládce čtvrtého patra strahovského bloku 2.

  Ve zkratce, jak jsem k aktualitě přišel: Turnov - > finále střižby s panem Lukášem - > prohra. To pro mě znamená se dokopat a po čtyřech sezonach na matikach napsat svojí první aktualitu (když nepočítám to, že jednou ji za mě naspal taťka). Jak už nadpis napovídá, poslední hrací víkend v roce 2016 byl pro mě ještě prestižní v tom, že jsem se utkal proti chuligánům, co stejně jako já okupují čtvrté patro strahovského bloku 2. Konkrétně chuligán z pokoje 437 Petr Hůrka (ČZU) a chuligán z pokoje 407, muj spolubydlící, Marek Bukovjan (Turnov).