středa, října 26, 2016

Zájezd na Moravu: od severu k jihu


MFF A Praha - Black Volley Beskydy 1:3
MFF A Praha – Tesla Brno 1:3
Čekal nás nejdelší výjezd letošního ročníku. Bohužel už v pátek jsme museli vyrazit do Frýdku-Místku, kde hraje tým Beskyd a v sobotu nás čekal přejezd do Brna. Ačkoli tým Beskyd teprve tuhle sezónu postoupil do první ligy, všichni už vědí, že chtějí vyhrát ligu a postoupit dále. Cesta do Frýdku utekla celkem v rychle, alespoň pro mě, jelikož jsem usnul někde před Litomyšlí a probudil se až ve Frýdku. Všichni stihli přijet na čas, před rozcvičením nám Kulich předal své cenné zkušenosti a znalosti o hráčích Beskyd a šlo se na věc.

středa, října 19, 2016

O domácí neporazitelnost

MFF Praha - TJ ČZU Praha 3:1 (20, -15, 21, 9)
Když to mám nějak shrnout, docela pohodovej zápas od začátku do konce, kromě výpadku ve druhým setu, kdy jsme zapomněli, jak se to hraje. První set jsme byli od začátku nahoře a drželi to až do konce. Hlavně jsme tlačili na servisu a dobře přijímali, takže nebyl problém točit u soupeřova podání.

pondělí, října 03, 2016

Prvnní 2 víkendy sezóny 2016-2017

MFF A Praha – ČZU B Praha 0:3 (-19,-26,-24)

První zápas letošní sezóny se konal v pátek v domácí hale ČZU na Lužinách. Už jen to samo o sobě bylo pro některé hráče problémem, neboť vyznat se v nekonečné změti paneláků okolo haly je celkem problém, své by o tom mohl vyprávět Kulich, který jel s půl hodinovým předstihem, ale nakonec dorazil jako poslední.
Před zápasem jsme si řekli podrobné instrukce k základní sestavě mladíků s ČZU, které nám poslal Vláďa. Bohužel jak se později ukázalo, moc nám tento podrobný rozbor soupeře nepomohl.