pondělí, listopadu 24, 2014

Dobi a Budějky


Dobřichovice : MMF Praha 3:1

historie se opakuje a jak je dobře známo prachovka svatým nůžkám není soupeřem. Příště to budu muset jít taky okouknout na mistrovství světa ve střižbě, abych se něco přiučil.

pátek, listopadu 21, 2014

MFF Praha - ČZU B 3:2 (21,27,-21,-10,7)


... jak podavač a fanoušek málem psali obě aktuality...
Rameno mám pořád ve stádiu rozpadu, tak jsem se šel v sobotu na kluky kouknout jen jako divák/podavač. O chvíli po mně dorazil jen jako divák i KD. Tak jsme kluky mohli podpořit jen tím, že jsme umravňovali roztržité fanynky ČZU a komentovali chyby rozhodčího dostatečně nahlas, aby se z nich  pro příští výměny poučil. To jsme ale s KD ještě nevěděli co nás ten večer čeká...

Souboj vysokoškolských matikofyzáků a sedláků


Tak se to stalo... Zase jsem prostřihal.  Mám před sebou MS Word s rozepsanou třetí větou a na vedlejším monitoru můj jediný pomocník – stránka cvf s výsledky. Na nic víc se spolehnout nemohu, protože moje paměť je horší než můj bagr.

středa, listopadu 12, 2014

Výlet do Chocně a Žně v HK

Čtvrteční trénink skončil a jako vždy jsme se sešli ve čtverečku, abychom rozebrali transport na následující zápasy. Následkem toho, že na trénink spíše chodí mládí než ti, co se objevují na soupiskách, to bylo lehce matoucí. Nakonec se posádky dohodly během pátečního dopoledne a po obědě se mohlo vyrazit na palubovku, kde jsme loni slavili titul.