pondělí, prosince 05, 2011

Tatranský čaj

Po třech porážkách jsme trochu vzhlíželi k tomuto víkendu a doufali, že si připíšeme nějakou tu výhru do tabulky.

MFF Praha - Kladno           1:3 (-27,-28,24,-19)
  
V pátek jsme přivítali kladno, ve kterém hraje půlka Dobřichovic a v prvním zápase nás porazili 3:0 na své domácí palubovce. V prvním setu jsme začali celkem dobře, ale soupeř tvrdým servisem získal vedení na svoji stranu, které si držel až do koncovky. Pak přišla vynikající série bloků z naší strany a dostali jsme se do pohodlného vedení 24:21. 
V tomto momentu byla klíčová dlouhá výměna, která skončila šťastně vytlučenou páskou ze strany soupeře. Poté začalo Kladno úřadovat na bloku a dokázalo vyrovnat a pak v nervy drásající koncovce získalo vedení na svoji stranu. První setbol ještě odvrátil Zbirák neviditelnou tečí své roury dva metry do autu, ale svůj druhý setbol Kladno již proměnilo. A my jsme si připsali již několikátou vyházenou koncovkou v tomto roce.

sobota, prosince 03, 2011

Dvě facky na probrání

Benátky n. J. “B“ - MFF Praha 3:2 (22,-20,21,-21,8)
Česká Lípa - MFF Praha 3:0 (18,19,15)


Nedokážu si to jinak vysvětlit, než že patrně pro velký úspěch po minule napsané aktualitě, mi bylo shora znovu dopřáno si to ještě jednou v krátké době zopakovat. Trochu k tomu teda, se škodolibým úsměvem na tváři, dopomohli někteří spoluhráči, ale tím se u nich jen potvrdilo, že mají dobrý literární vkus, na můj další článek se jistě těší a nechtějí, aby můj talent upadl v zapomnění. Tak tady to tedy, milí kamarádi a návštěvníci stránek, máte… Já jen doufám, že se z toho nestane pravidlo.