pondělí, října 24, 2011

SCM-ČVS-JRI-MFF Praha 3:0 (13,22,16)

Prostřihat tuto aktualitu se mi skutečně nechtělo, ale snad jsem si aspoň vybral smůlu na zbytek sezony v méně důležité střižbě. Pravdivý popis k zápasu samotnému by se nesl asi v duchu cimrmanovského „Nevím, věru, co vám vytknouti dříve“, takže se omezím na krátké prosté shrnutí faktů kolem dnešních jatek na severu Čech, které dával v přímém přenosu pro mě dosud neznámý internetový kanál TVCOM. Masochisté si mohou náš výkon zpětně prohlédnout zde.

čtvrtek, října 20, 2011

MFF - Brno 3:2, MFF - Staré Město 1:3

Vážení velevážení, slyšte příběh o tom, jak MFF mladíky z Brna domů se svěšenými hlavami odeslalo, aby následně odevzdalo body z Hostivařského svatostánku do rukou Staříků z Města po boji více než rozpačitém, málo patrném až zanedbatelném a psychicky vyčerpávajícím.

pátek, října 14, 2011

Kladno - MFF 3:0, Rakovník - MFF 0:3

Kladno – MFF 3:0 (22, 18, 20)

Po docela vydařeném úvodním víkendu, kdy jsme soupeře přejeli neuvěřitelným způsobem 3:1 a 3:2, o kterém jste se bohužel nic nedozvěděli, ale kdyby ano, tak se jistě dozvíte o novém šikovném smečaři, ale to asi jindy. Já vám přiblížím alespoň události v Kladně a v Rakovníce (nebo Rakovníku – Koube, ty jseš tu expert na češtinu).