pondělí, října 24, 2011

SCM-ČVS-JRI-MFF Praha 3:0 (13,22,16)

Prostřihat tuto aktualitu se mi skutečně nechtělo, ale snad jsem si aspoň vybral smůlu na zbytek sezony v méně důležité střižbě. Pravdivý popis k zápasu samotnému by se nesl asi v duchu cimrmanovského „Nevím, věru, co vám vytknouti dříve“, takže se omezím na krátké prosté shrnutí faktů kolem dnešních jatek na severu Čech, které dával v přímém přenosu pro mě dosud neznámý internetový kanál TVCOM. Masochisté si mohou náš výkon zpětně prohlédnout zde.


Na soupeře, který dosud všech 5 předchozích zápasů vyhrál, jsme nastoupili s naší klasickou vyčkávací taktikou „uvidíme, co bude“, dokonce jsme složili bodovku na 4:2 a vše se zdálo být na dobré cestě, pak se to ale nějak zkazilo a první technický timeout byl za stavu 4:8 pro soupeře, druhý 9:16 a nakonec to skončilo houskou 13:25. To už byl na hřišti místo Holouse Rohlík, kterému rozhodčí pískli za zápas asi 5 dvojáků (samozřejmě všechny neoprávněně, jak nám vysvětlil v mailu) a který ve velkých halách v přirozené obavě z přepinknutí nahrávky do kůlu za anténu dává 3/4 nahrávek do kůlu krátké. Překvapivě dobře se naopak tentokrát scházel s Kádou, který neomylně ze špiček bombami k zadním lajnám složil vše, co dostal, což nás v druhém setu drželo dlouhou dobu nad vodou. Bohužel v tomto setu, ve kterém jsme měli jako v jediném naději, se chtěl zviditelnit před prázdnou halou postranní rozhodčí, který nám písknul při podání soupeře špatné postavení, ani nevím komu a proč. Do stavu 21:21 to byl boj, pak se to nějak vymklo a set ukončil soupeř esem.

Ve třetím setu jsme se ze začátku ještě snažili se trochu vzchopit, pak už na to asi nebyl morál nebo nevím, zápas se spíš dohrával a jen těsně jsme se vyhnuli další housce. Ne, že by junioři hráli špatně, ale k tomu aspoň trochu je prověřit, jsme se vlastně vůbec nedostali. Těžko hledat konkrétní příčinu, z lavičky to vypadalo, že přihráno i jakž takž bylo, ale kromě Kády jsme měli problém složit. Doufejme, že si spravíme chuť už tuto středu proti ČZU, kteří neprožívají zrovna povedený vstup do sezony a s bilancí 1:6 se krčí na samém dně tabulky.

David

Žádné komentáře:

Okomentovat