středa, ledna 12, 2005

Zimní čtyřky 04

Tak nám zabili Ferdinanda, paní Millerová… ano je tomu tak. Letos byl poslední vánoční turnaj MFF a nebo chcete-li „zimní čtyřky“. Nakonec dorazilo 18 chtivých sportovců (z toho 5 mužů „C“, 3 žižkovské dorostenky a dva spřátelení volejbalisté).

Hrálo se do roztrhání těla (a to doslova, jak se dozvíte později), leč i přesto, vítěz není znám.
Po odehrání skupiny jsme ještě nasadili do play off a finále se díky nějakým hochům s hokejkama, kteří si zbaběle pozvali na pomoc i správce(ho), nedohrálo. Ale nikomu to kupodivu nevadilo (teda možná až na Medvída, který prý vedl...).
Takže jako poslední zápis v kolonce vítěz na webu může klidně být zapsána bratrská dvojice Nula&Medvíd, nebo Olda, který soustavně podrýval a brzdil tempo celého turnaje za barem Pivoňka vnucováním všelijakých pamlsků a díky němuž se vlastně nedohrálo.
Jelikož nemá smysl skládat bohatou mozaiku celého dne a tak vyberu pouze tři lesklejší kamínky…
Zřejmě na tyto čtyřky nezapomene (jinak v tomto sportu velmi úspěšná) Lenka Babočková, kterou surový Zbirák hned v prvním zápase trefil dost ošklivě přímo do obličeje. Ke cti Lenky je třeba říct, že po důkladném opláchnutí se na hřiště vrátila, aby jí Zbirák o tři míče později doslal do sprchy definitivně. Tomu se říká fakt smůla…
Holous, který se na nás přišel kolem poledne podívat, zřejmě drží rekord v soustavném pojídání šunky, kterou si vydržel okrajovat do zobáčku přes dvě hodiny v kuse. Hlavně díky jemu se šunka zvící 10 kg v pohodě zkonzumovala.
Láďa se přiznal bez mučení (a bez vážení), že požadované váhy t <100 kg zřejmě nedosáhl, (což bylo i pouhým okem a to z libovolné vzdálenosti, patrné). Své tvrzení podpořil 12ti šampusy.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kterým stálo za to obětovat volnou neděli a přijít si zasportovat, nebo se jen na nás (své kamarády a přátele) podívat.

Meloun

PS: Příští rok bude tento turnaj pouze pro zvané (jako soukromá akce mužů “C”) a nebudu tím širokou matfyzáckou veřejnost již otravovat. Takže slovy Standy: pokud bude někdo chtít zimní čtyřky zorganizovat, nebudu jeho iniciativě klást překážky…
A jelikož jsme strávili krásný den pod křídly Sokola Žižkov, loučím se s Vámi tradičním
NAZDAR!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat