úterý, února 26, 2002

O beruškách a vsázení


Vysvětlení k aktualite ze dne 18.2.:
Jakožto přímý účastník té události s beruškama posílám jedinou správnou verzi událostí. Ostatní jsou lži a výmysly buržoazní propagandy.
Meloun
PS: prosím o brzké zveřejnění



O beruškách a vsázení
Není snad oslavy s beruškama, aby nedošlo alespoň k nějaké menší sázce, vesměs mezipohlavní. Nejinak tomu bylo i onen čtvrtek v osvěžovně “Na křižovatce”, kde slečny Eva a Pavla slavily (myslím si že pěkné), společné 54. narozeniny. Povzbuzeny nápoji podávanými šetrným vrchním do úsporných půldecových skleniček, začaly naše volejbalistky v čele s Lenkou B. hecovat lacinou oběť většiny sázek, pana Melouna a čestně mohu říci, že se jim to opět podařilo.
Po smolné Albeři (stála mě bednu šampusu, neb mne s přehledem porazily ve volejbalovém mači: ženy “B” & muž “C” 15:13 ve třetím setu) nabuzená děvčata v obavách o výsledek odvety, nabídla kolbiště jiné – fotbalové. A tak se tedy na letošní Albeři se odehraje nelítostný souboj šesti berušek (s možností střídání) proti dvěma fotbalovým bohům o váze (nelžuvám) převyšující 200 kg. Ano, už je to tak - sice s méně pohyblivým, leč brilantní technikou vybaveným Holousem budeme v létě bojovat o svou čest a bednu pomerančů.
Technické podrobnosti této sázky budou k nahlédnutí, neb je zde možnost si přisadit (samozřejmě láhev pomeranče) na vítěze. Kdo má špetku soudnosti, jistě připojí svůj podpis do správné kolonky bez přemýšlení a může se těšit na příliv oranžového nektaru.
Budoucí vítěz Meloun (možná)

Žádné komentáře:

Okomentovat