úterý, listopadu 16, 1999

No, nastal nám zápas pravdy.


Pan Kouba si tak trochu zavzpominal na uspesnou navstevu Dobrichovic...


Jsme tak hodně špatný nebo máme jenom smůlu? Zápas s Dobřichovicemi nám měl dát jasnou odpověď. Zápasy s Dobřichovicemi jsou vždy velmi prestižní obzvláště pro vybrané jedince (Béla, D. J. Splaw, Hóla). Tentokrát však byl zápas okořeněn tím, že švagrová našeho nejzkušenějšího hráče, pany Bély, si brala tentýž týden jednoho nešťastníka z týmu Dobřichovic. Již před zápasem nás pan Béla naladil tím, že v případě vítězství se nebude zdráhat odměnit náš kolektiv patřičným všimným. A tak jsme s podporou Bélovy mikiny (kolem které soupeři chodili velkým obloukem) a s vědomím, že s Dobřichovicema prostě nejde prohrát, nastoupili k velmi důležitému utkání. A nezačali jsme špatně. Celý první set jsme vedli, až do poslední dobou velmi se opakujícího stavu 24:23 pro nás, přičemž jsme měli výhodu příjmu. A opět si soupeři vybrali na příjem pana Koubu, který opět nezklamal. Tentokrát se sice již na příjem soustředil pekelně, nicméně efekt byl stejný jako ve Starém Městě. Opět ho poslal do hajzlu. Pak tam poslal ještě dva a bylo vymalováno.

Pan Budy nam zajistil dokumenty o nasich slavnych vyhrach na jihu Cech (3:0 a zase 3:0).


Cau Vende, posilam vam  dva novinove clanky z naseho celokrajskeho
listu do vaseho archivu. Jeden je trochu starsiho data, ale myslim, ze oba
dva zasluhuji panakove ohodnoceni, nejlepsi hrac a opora, to by chtelo...S
Longem budete hrat za nedlouho, tak ho pozdravujte.
 A to , ze Balu dohani soupere k silenstvi, jsme videli v patek, kdyz
nahral strelbu na kul, kde nikdo nebyl. Ale bylo to bez bloku, to je fakt.

úterý, listopadu 02, 1999

Pan David by se s Vami take rad podelil o sve zazitky ze Stareho Mesta a Postorne.


Zájezd Staré Město, Poštorná (29. 10 – 30. 10. 1999)
Na tento výlet jsme jeli s určitými rozpaky. Přece jenom jsme třikrát po sobě prohráli a to po docela dost ostudných výkonech a ani nasazení jednotlivých borců při hře na středečním tréninku nenasvědčovalo nějaký znatelný obrat k lepším zítřkům. Pan Kouba nakonec doma uhádal, že může s náma na hřišti pobýt (nebo pobít, či snad přímo poblít?!) aspoň v pátek ve Starém Městě. Díkybohu za to!!!

pondělí, listopadu 01, 1999

Pan Kouba je jeste plny dojmu ze Stareho Mesta.


Páteční zápas se Starým těstem opravdu nejde jen tak přejít bez alespoň elementárního záznamu. Doufám, že někdo poté připojí též aktualitu z pátečního večera.